current views are: 1

25 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση14:40

«Toc Toc»: Η πετυχημένη παράσταση ξεκινά 3 Ιουλίου στο Acro

Μετά την τεράστια επιτυχία του στο Θέατρο ΗΒΗ, που έκλεισε κατάμεστο την χειμερινή σεζόν, το ΤΟC ΤΟC του LaurentBaffie σε παραγωγή κςproductions μετακομίζει για το καλοκαίρι στο ΑCRΟ (Ιερά Οδός 11 στο Γκάζι).

Δημοσίευση 14:40’
αρθρο-newpost

Μετά την τεράστια επιτυχία του στο Θέατρο ΗΒΗ, που έκλεισε κατάμεστο την χειμερινή σεζόν, το ΤΟC ΤΟC του LaurentBaffie σε παραγωγή κςproductions μετακομίζει για το καλοκαίρι στο ΑCRΟ (Ιερά Οδός 11 στο Γκάζι).

ΑCRΟ @ ΘΕΑΜΑΤΑ

“TOC CTOC”

του LAURENTBAFFIE

Από Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ACRO&ΘΕΑΜΑΤΑ

Μετά την τεράστια επιτυχία του στο Θέατρο ΗΒΗ, που έκλεισε κατάμεστο την χειμερινή σεζόν, το ΤΟC ΤΟC του LaurentBaffie σε παραγωγή κςproductions μετακομίζει για το καλοκαίρι στο ΑCRΟ (Ιερά Οδός 11 στο Γκάζι).

Στον όμορφο αυτό χώρο,με θέα την Ακρόπολη, στήνεται τοTOCTOCαπό την αρχή: με ανανεωμένο κείμενο, δυο νέους καλούς ηθοποιούς που προστίθενται στην διανομή, την Κατερίνα Τσάβαλου και τον Μιχάλη Μαρκάτη (σε διπλή διανομή με τον Ορφέα Παπαδόπουλο), με καινούργιο σκηνικό και κοστούμια.

Επιπλέον όμως, ο Κώστας Σπυρόπουλος και η ομάδα του ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό πολυθέαμα που περιβάλλει και αναδεικνύει την παράσταση TOC TOC αυτή καθ’ εαυτή: ζωντανή μουσική (αργεντίνικο και κουβανέζικο tango) από ταλαντούχα νέα παιδιά, διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, ευκαιρία για ποτό και φαγητό.Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ… 

Το ΤΟC TOC θα παίζεται στο ACRO Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή ώρα 21:15 όλο το καλοκαίρι. Γιατί το γέλιο και η αγάπη, είναι –με συνταγή γιατρού- η καλύτερη ψυχολογική υποστήριξη!

Θυμίζουμε την υπόθεση του έργου, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι:Κώστας Σπυρόπουλος, Χρήστος Βαλαβανίδης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Θωμαϊς Ανδρούτσου, Κατερίνα Τσάβαλου και Ορφέας Παπαδόπουλος/Μιχάλης Μαρκάτης.

Έξι άτομα περιμένουν στο σαλονάκι ενός διάσημου ψυχίατρου, όλοι τους με ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές:

Ο Φώτης, ένας ηλικιωμένος κύριος που βωμολοχεί ασύστολα κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του να μιλήσει, γιατί πάσχει από το σύνδρομο GillesdelaTourette.

Ο Βασίλης, ένας ταξιτζής που πάσχει από αριθμομανία και μανία συγκέντρωσης αντικειμένων.

Η Νίτσα, που πάσχει από μικροβιοφοβία και τρέμει όλες τις  ασθένειες

Η Μαρία,θεούσα, με συμπτώματα πολλαπλής προσωπικότητας και τικ της επαλήθευσης

Η Λίλη, που επαναλαμβάνει κάθε της έκφραση δυο φορές.Ή και τρεις!

Ο Μπάμπης: εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!Και δεν περπατάει πάνω στις γραμμές.

Πάσχουν και από άλλα – τα βασικά αναφέρουμε εδώ…

Η ώρα περνάει, ο γιατρός καθυστερεί γιατί λείπει εκτός Αθηνών, και οι ασθενείς γνωρίζονται λίγο λίγο και αποφασίζουν να κάνουν μόνοι τους grouptherapy! Το τι γίνεται από κει και μετά, δεν περιγράφεται…Το ξέφρενο γέλιο ξορκίζει τις νευρώσεις όλων μας και η τελική ανατροπή κλείνει πονηρά το μάτι σε όσους αμφισβητούν την ψυχοθεραπεία…

Το έργο ΤΟC-TOC του πολυτάλαντου LaurentBaffie (όπου ΤΟC είναι η συντομογραφία της έκφρασης «Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή» στα γαλλικά, Τrouble Obsessionnel Compulsif,) ανέβηκε για πρώτη φορά το 2005. Γνώρισε τεράστια επιτυχία για τρία χρόνια στο théâtre du Palais Royal à Paris, αλλά και όπου αλλού ανέβηκε: στον Καναδά, στο Βέλγιο, στην Ισπανία, στην Αργεντινή, στην Βραζιλία.

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Σπυρόπουλος, Χρήστος Βαλαβανίδης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Θωμαϊς Ανδρούτσου, Κατερίνα Τσάβαλου, Ορφέας Παπαδόπουλος/Μιχάλης Μαρκάτης

Κείμενο: Κώστας Σπυρόπουλος, Κατερίνα Μπέη

Σκηνοθεσία: Κώστας Σπυρόπουλος

Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης

Κοστούμια: ΝικόλΠαναγιώτου

Παραγωγή: Κάππα Σίγμα productions

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 21:15

Τιμές εισιτηρίων 20, 17, 15

Διάρκεια Παράστασης: 120’ (με το διάλειμμα)

Προπώληση εισιτηρίων viva.gr