Με δύο μορφές εικαστικής έκφρασης μετέχει η Λεώνη Γιαγδζόγλου στη φετινή ομαδική έκθεση Togethere4 στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου που θα διαρκέσει από 1 -10 Ιουλίου.
 
Η Λεώνη ζωγραφίζει με την άκρη του δακτύλου της σε ένα tablet με μια δική της ξεχωριστή τεχνική που βασίζεται σε ένα καινούργιο πρόγραμμα εικονογράφησης.
 
Mε λίγες απλές και αποφασιστικές γραμμές μετατρέπει στιγμιαίες σκέψεις και μνήμες του μυαλού σε έξυπνες μαυρόασπρες αφηγήσεις.
 
Τα 52 συνολικά σχέδια της σειράς "ΜEMORABILITY" χαρακτηρίζονται από πολύ εκφραστικές, συνήθως αφαιρετικές γραμμές και απο μία ιδιοφυή τεχνοτροπία που συχνά σου δίνει την αίσθηση του τρισδιάστατου. Με δυο λόγια μια θεματολογία που σε κάνει να λες: " Μα πως το σκέφτηκε".
 
Κάθε σχέδιο "ντύνεται" σε plexiglas  - αναπόσπαστο τμήμα και αυτό της δημιουργικής αντίληψης της Λεώνης Γιαγδζόγλου.
 
Ταυτόχρονα η Λεώνη παρουσιάζει μια σειρά από κεραμικές δημιουργίες. Πρωτότυποι συνδυασμοί χρωμάτων και γεωμετρικές γραμμές δίνουν ζωή σε λιτές κεραμικές φόρμες.
 
Κάθε κομμάτι ειναι μοναδικό. Όχι μόνο δουλεμένο αλλά και ζωγραφισμένο στο χέρι με ιδιαίτερη έμπνευση που το κάνει ξεχωριστό.
 
Η Λεώνη Γιαγδζόγλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 -- κι απο τότε που θυμάται τον εαυτό της ήθελε να ασχολείται με το σχέδιο και τη ζωγραφική. Σπούδασε στη σχολή ΒΑΚΑΛΟ και συνέχισε στο ART CENTER College of Design στο Μοντρέ της Ελβετίας, όπου εξειδικεύτηκε στο Communication Design. Τα πρώτα χρόνια δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στη Γερμανία, και από το 2000 είναι συνιδιοκτήτρια της ιδιαίτερα πετυχημένης εταιρίας branding ΜILK στην Αθήνα.
 
Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης με τη συμμετοχη και των Σοφία Γαϊτάνη, Πάνο Απέργη και Γιώργο Σύριγα θα γίνουν την Παρασκευή 4 Ιουλίου.