Η μεγαλύτερη χορεύτρια flamenco στον κόσμο σήμερα, η διάσημη Ισπανίδα χορεύτρια και χορογράφος SARA BARAS έρχεται με το συγκρότημά της BALLET FLAMENCO SARA BARAS, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου οι φίλοι του flamenco θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτή τη σημαντική καλλιτέχνιδα στο Ηρώδειο, με 40 συντελεστές, παρουσιάζοντας μια υπερπαραγωγή εμπνευσμένη από την Ελληνική Μυθολογία με τίτλο «ΜΕΔΟΥΣΑ»!

Σκηνοθεσία – Λιμπρέτο – Χορογραφία: SARA BARAS

Μουσική: KEKO BALDOMERO

Σκηνογραφία:  RAS ARTESANOS

Σχεδιασμός φωτισμών: SARA BARAS

Κοστούμια:TORRES & COSANO – RAS ARTESANOS – SARA BARAS

Ειδικοί συνεργάτες: AUDIO MACHINE - JUAN CARLOS VELLIDO

Μέδουσα: SARA BARAS

Περσέας: JOSE SERRANO

Η «ΜΕΔΟΥΣΑ» αποτελεί μια συμπαραγωγή του Διεθνούς Φεστιβάλ της MERIDA [Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida 2014] (θα παρουσιαστεί στο Teatro Classico de Merida) και του Φεστιβάλ της PERALADA [Festival Castell de Peralada] (θα παρουσιαστεί στο Castell de Peralada), δύο φεστιβάλ των οποίων ο άξονας και η θεματολογία τους κάθε χρόνο, στηρίζονται σε έργα με θέματα από την Ελληνική μυθολογία και ιστορία.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ισπανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα στηρίζοντας τους θερμούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών και ειδικά εφέτος που γιορτάζονται τα 400 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου ζωγράφου EL GRECO. Η Αθήνα είναι ο πρώτος σταθμός μετά την Ισπανία και πριν από την παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος.

H παράσταση θα παρουσιασθεί επίσης στην Πάτρα στις 13 Σεπτεμβρίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 33ου Φεστιβάλ Πάτρας 2014 και μετά στη Θεσσαλονίκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η SARA BARAS έχει συνεργασθεί με τους διάσημους φλαμενγκίστες όπως τους: Antonio Canales, Eduardo Serrano “El Güito”, Rancapino Y Familia, Merche Esmeralda, Javier Barón, Paco Peña, Paco Moyano και Manuel Morao.

INFO

BALLET FLAMENCO SARA BARAS

SARA BARAS – “MEDUSA”

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Διακεκριμένη Ζώνη: 75 €

A΄  Ζώνη: 60 €

Β΄  Ζώνη: 50 €

Γ΄  Ζώνη: 40 €

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Δ΄  Ζώνη: 25 €

Ε΄  Ζώνη: 15 €  (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Online: www.ticketservices.gr

Τηλεφωνικά: 210 7234567

Στα ταμεία της Ticket Services: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου)

Στα καταστήματα  PUBLIC σε όλη την Ελλάδα