current views are: 1

2 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση11:17

Athens School Festival 2014 στην Τεχνόπολη

Για 6η χρονιά ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και η Τεχνόπολις συνδιοργανώνουν το Athens School Festival 2014.

Δημοσίευση 11:17’
αρθρο-newpost

Για 6η χρονιά ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και η Τεχνόπολις συνδιοργανώνουν το Athens School Festival 2014.

Για 6η χρονιά ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και η Τεχνόπολις συνδιοργανώνουν το Athens School Festival 2014.

22 εκρηκτικές σχολικές και φοιτητικές μπάντες ανεβαίνουν στο ονειρεμένο stage της “ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ”, ζώντας μια συναρπαστική εμπειρία και μας χαρίζουν ένα FULL POWER MUSIC διήμερο στις 4 και 5 Ιουλίου στο Γκάζι! Φέτος το φεστιβάλ πραγματοποιείται σε συνεργασία με το yousmile.gr, τη διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης και ενημέρωσης του Οργανισμού «To Χαμόγελο του Παιδιού».   

Με μεγάλη χαρά το φεστιβάλ θα στηρίξουν φέτος αφιλοκερδώς με την παρουσία και τα τραγούδια τους τα ΗΜΙΣΚΟΎΜΠΡΙΑ (4/7) και ο ΡΟΥΣ (5/7). Τα μαθητικά συγκροτήματα τραγουδάνε αυτή τη χρονιά με έναν σκοπό. Στέκονται με τα τραγούδια τους ενάντια στο φαινόμενο του BULLYING (σχολικός εκφοβισμός). 

Με σύνθημα «Κάνε τη διαφορά!Μίλα τώρα!» δίνουν το δικό τους μήνυμα ενάντια στο φαινόμενο. Ελάτε όλοι να ενώσουμε τις φωνές μας, να περάσουμε καλά και να στηρίξουμε τα παιδιά με το ζεστό μας χειροκρότημα!!!


σχετικα αρθρα