Χάρις Αλεξίου και Τάνια Τσανακλίδου ξανά μαζί! Για λίγες παραστάσεις περιοδεύουν ανά την Ελλάδα, αρχής γενομένης από το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας την Παρασκευή 11 Ιουλίου, με την παράσταση να περικλείει το νόημά της στον τίτλο «Τραγούδα, θέλω να σε ακούω».

Οι τραγουδίστριες που κατέχουν στο ρεπερτόριό τους πολλά από τα πιο σπουδαία ελληνικά κομμάτια συμπράττουν μουσικά και εκφραστικά κινούμενες επάνω στα δίπολα του πάθους και της δύναμης, του χιούμορ και της οικειότητας, της εσωτερικής γαλήνης και δυναμικής εξωστρέφειας. Τραγούδια από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της ελληνικής μουσικής, που προέρχονται από την ψυχή και κατευθύνονται πάλι σε αυτή, έρχονται στο προσκήνιο μέσα από την εκφραστική δύναμη των δύο καλλιτέχνιδων, ανανεωμένα και εμψυχωμένα από το νέο ήχο του γκρουπ Nouveau Sextet που τις πλαισιώνει.

Λυρισμός και πάθος, ήθος και σεβασμός αλλά και ανεπιτήδευτη μυσταγωγία, που ενώνει το χτες με το σήμερα και αντίστροφα, σε τραγούδια-σταθμούς της ελληνικής μουσικής. Μαζί τους οι μουσικοί Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου, Παναγιώτης Τσεβάς και Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Info

11 Ιουλίου 2014 
ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ, Πειραιά 
Εισιτήρια: 10 ευρώ. Ώρα: 21:00.