Δευτέρα 14 Ιουλίου

Συναυλία στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ 

Mετά  από τις περιοδείες τους στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α,και με τελευταία στάση το MONTREAL JAZZ FESTIVAL (το μεγαλύτερο διεθνές Φεστιβάλ του Καναδά), οι ΙΜΑΜ BAILDI ανεβαίνουν για πρώτη φορά στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα στις 14 Ιουλίου για την κεντρική καλοκαιρινή τους συναυλία.

Οι Imam Baildi ετοιμάζουν μία ακόμη μοναδική βραδιά στην οποία θα γιορτάσουν ταυτόχρονα την κυκλοφορία του τρίτουτους άλμπουμ με τίτλο ImamBaildi - III", και την τρίτη μεγάλη συναυλία τους στην Αθήνα μετά τις αξέχαστες βραδιές στην Τεχνόπολη τον Ιούλιο του 2012 και στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ανάμεσα στις εκπλήξεις που ετοιμάζει η παρέα των Imam, είναι η πρώτη τους συνάντηση με τη Γλυκερία και άλλους καλεσμένους που θα ανακοινωθούν σύντομα, και η παρουσίαση των πρώτων κομματιών στα οποία οι Imamυπογράφουν στίχο και μουσική.

Στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων θα στηθεί λοιπόν μία ακόμη μουσική γιορτή, όπου οι μελωδίες των δεκαετιών του 40, 50 και 60 έρχονται στο σήμερα, τα βαλκανικά πνευστά απογειώνουν τη διάθεση του κοινούκαι η εκρηκτική σκηνική παρουσία τουMCYinkaεναλάσσεται με τη νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη.

Στο χώρο της συναυλίας θα ξεκινήσει και η πώληση του νέου albumτων ImamBaildi το οποίο θα διατεθεί για πρώτη φορά στο χώρο της συναυλίας.

Σημεία πώλησης: www.ticketservices.gr, καταστήματα Public, ταμεία Θεάτρου Βράχων

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση,  12 ευρώ ταμείο