ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η LUZ CAS​AL (Λουθ Καζάλ), η «Ντίβα της Ιβηρικής» με την αισθαντική φωνή, θα εμφανιστεί την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού παρουσιάζοντας ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, με τίτλο «Alma» («Ψυχή»).

Η συναυλία δίνεται στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της, ενώ νωρίτερα, στις 8 Σεπτεμβρίου, θα εμφανιστεί στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών και θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη στο Μέγαρο Μουσικής στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Luz Casal, η μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ με την παγκόσμια ακτινοβολία, έχει χιλιάδες θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα. Η δυναμική παρουσία της, το πάθος, η εκφραστικότητα, η ένταση και η μελωδικότητα της φωνής της δίνουν την εγγύηση για ένα πρόγραμμα από τα βάθη της ψυχής της, που θα ακουμπήσει την «Alma» όλων των θαυμαστών της!

Τραγούδια που υμνούν τη ζωή και τον έρωτα συνοδευόμενα από ορχήστρα σπουδαίων σολίστ και ερμηνευμένα από τη διασημότερη εκπρόσωπο της Ισπανόφωνης μουσικής σκηνής, θα προκαλέσουν ρίγη συγκίνησης με τη συγκλονιστική φωνή και ερμηνεία της.

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει από ένταση και ερωτισμό από μια σπουδαία ερμηνεύτρια σε μια συναυλία όλο ψυχή!!!

INFO

LUZ CASAL

«ALMA»

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ώρα Έναρξης : 21.00

Τιμές Εισιτηρίων:

ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Διακεκριμένη Ζώνη: 70 €

A΄ Ζώνη: 58 €

Β΄ Ζώνη: 45 €

Γ΄ Ζώνη: 35 €

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Δ΄ Ζώνη: 23 €

Ε΄ Ζώνη: 15 €  (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

ΣΗΜΕΙΑ  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Online: www.ticketservices.gr

Τηλεφωνικά: 210 7234567

Στα ταμεία της Ticket Services: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου)

Στα καταστήματα PUBLIC σε όλη την Ελλάδα