Πενήντα πρόσωπα της Τέχνης, του Αθλητισμού, της Επιστήμης και του Τύπου ενώνουν τις δυνάμεις τους κι αποφασίζουν να στηρίξουν την πρωτοβουλία της εταιρείας ALCATEL ONE TOUCH για ένα “Κυριακάτικο Τραπέζι”, προσφορά σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ο Τέλης Καραμπέρης, Regional Manager for the Balkan Region, που έχει εμπράκτως αποδείξει την ευαισθησία και την αλληλεγγύη του προς τις αδύναμες ομάδες πληθυσμού, χρηματοδοτώντας πέρυσι τη δράση "Ένα πιάτο φαΐ" (σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών), αποδέχθηκε φέτος με χαρά την πρόταση της ΒrainCo για ένα μεγάλο τραπέζι γεμάτο φαγητά, τα οποία ετοιμάζουν διάσημοι εθελοντές και στο οποίο είναι ευπρόσδεκτοι όσοι προσκομίζουν κάρτα απορίας. Από το φθινόπωρο, σε κάθε τέτοια ενέργεια θα μπορούν να σερβιριστούν περίπου 1000 άτομα τη φορά, ενώ η δράση έχει στόχο να "περιοδεύει" σε περιοχές με υψηλό ποσοστό ανέργων και απόρων.

H ALCATEL ONE TOUCH, όσο αναπτύσσεται, δεν παύει να διοχετεύει παντός είδους υποστήριξη σε δράσεις που ευαισθητοποιούν αυτούς που μπορούν να προσφέρουν και υποστηρίζει αυτούς που δε μπορούν να ζητήσουν, ενεργοποιώντας παράλληλα ένα όσο το δυνατόν ευρύτερο δίκτυο πολιτών, που νοιάζονται για τον διπλανό τους.

Η ALCATEL ONE TOUCH, ως ένας από τους δέκα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στον κόσμο αυτήν τη στιγμή, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται διεθνώς σε προσιτές τιμές ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο κινητών προϊόντων και προϊόντων Internet που δημιουργήθηκαν ώστε να είναι εξίσου μοναδικά με τα άτομα που τα χρησιμοποιούν.