Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

O LUDOVICO EINAUDI ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟ!

“Είναι μόνο όταν έχουμε συνειδητοποιήσει ή μας έχει υπενθυμιστεί ότι ο χρόνος μας είναι περιορισμένος που μπορούμε να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας στην αληθινή ζωή" - LudovicoEinaudi

Ο σπουδαίος πιανίστας Ludovico Einaudi έκανε τον περασμένο Οκτώβριο την παρθενική του εμφάνιση στο Αθηναϊκό κοινό και γοήτευσε τους παραβρισκόμενους στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής. Προικισμένος με μία μοναδική αίσθηση μελωδίας και ρυθμού, ο Ludovico Einaudi, συνομίλησε με το κοινό του με πολύ ανθρώπινο και συγκινητικό τρόπο, χρησιμοποιώντας την μουσική και ‘ενορχηστρώνοντας’ τα συναισθήματα μας. Με την συνοδεία μίας εξαιρετικής ορχήστρας εγχόρδων, κρουστών, κιθάρας, μπάσου και ηλεκτρονικών στοιχείων, ο LudovicoEinaudi δημιούργησε μία συναισθηματική και περιπετειώδη διαδρομή στο χρόνο. Μία μουσική πανδαισία που αναμίγνυε στοιχεία ρομαντισμού, μπαρόκ, Ιταλικής folk και μινιμαλισμού, σε μία εντυπωσιακή παλέτα ηχοχρωμάτων.

Ο Ludovico Einaudi θα εμφανιστεί για δεύτερη φόρα στη χώρα μας, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στις 26 Σεπτεμβρίου, με το πιάνο του και μία 11μελή ορχήστρα.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ
Διακεκριμένη Ζώνη: 70 €
A΄ Ζώνη: 55 €
Β΄ Ζώνη: 45 €
Γ΄ Ζώνη: 35 €

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ
Γενική είσοδος: 25 €
Εκπτωτικά: 20 € (Φοιτητικά – Ανέργων)
* Τα εκπτωτικά εισιτήρια διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKETSERVICES - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 210 7234567
- Online: www.ticketservices.gr
και 

- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC