Μετά από τις δύο πετυχημένες συναυλίες, την Κυριακή με τις πολλές παράλληλες δραστηριότητες στα Πιέρια στο 3ο Φεστιβάλ Μουσών σειρά έχει την Δευτέρα το βράδυ 14 Ιουλίου ώρα 21.00 η Ευανθία Ρεμπούτσικα

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι τις εμφανίσεις της σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, με την καινούργια της δουλειά με τον τίτλο: «Η Παράσταση Αρχίζει...». 

Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες. Με μουσικές από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο. Με μουσικές γεμάτες χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. 

Στη σκηνή: κανονάκι, άρπα, τρομπέτα, πιάνο, κοντραμπάσο, τύμπανα και η Ευανθία με το κόκκινο βιολί της. Αυτή θα είναι- με λίγα λόγια- η μουσική παράσταση-πρόταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Από το «Αστέρι κι η ευχή», τις «Μικρές ιστορίες» ως την Κωνσταντινούπολη με την «Πολίτικη Κουζίνα» και «Babam ve Oglum» μέχρι το Παρίσι του «Συρανό ντε Μπερζεράκ».

Η παράσταση αρχίζει ... και ένα ονειρεμένο ταξίδι θα ξεκινήσει  μέσα από τις εικόνες που γεννάει η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα ...

Παίζουν οι μουσικοί:
Νίκος Παπαβρανούσης – τύμπανα
Ανδρέας Συμβουλόπουλος - πιάνο
Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι
Θοδωρής Ματούλας – άρπα
Στέλιος Χατζηκαλέας - τρομπέτα
Βαγγέλης Τζάτσος - κόντρα μπάσο
Στον ήχο ο Νίκος Βεκύρης 
Στα φώτα ο Στρατής Κουγιουμτζής

Η παράσταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στο Φεστιβάλ Μουσών είναι η μοναδική που θα δώσει φέτος στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας. 

Για τις εκδηλώσεις του 3ου Φεστιβάλ Μουσών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν την ενημέρωση που επιθυμούν, καθώς και για όλο το πρόγραμμα των συναυλιών και τις παράλληλες δραστηριότητες, την προπώληση εισιτηρίων, τους χώρους διαμονής και την περιοχή του Ελατοχωρίου: 

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Μουσών (www.festivalmouson.gr), στο  facebook (www.facebook.com/festivalmouson), στα τηλ. 6982375192 (watchup) - 23510 52217- 52218 και email:festivalmouson@gmail.com