"Η Νεράιδα" ένα έργο σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Φρόσως Λύτρα, βασισμένο στο έργο του Ζαν Ζιρωντού "Ondine" ανεβαίνει από 7 Ιουλίου κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 21:15 στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Η Φρόσω Λύτρα επιχειρεί μαζί με την ομάδα «naan» να ανεβάσει τη διασκευή του έργου του Ζιρωντού σε ένα μη συμβατικό θεατρικό χώρο. Τοποθετεί τη δράση του στο γραφικό περιβάλλον της Λίμνης της Βουλιαγμένης και συνθέτει ένα παραμυθένιο σκηνικό μέσα στο οποίο θα γεννηθεί ο έρωτας μιας νεράιδας για έναν ιππότη. 

Στον ρόλο της νεράιδας θα δούμε τη Βασιλική Τρουφάκου. Πρωταγωνιστούν επίσης: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Γιάννης Ράμος, Βάλια Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Τσιάλος, Νάντια Μαργαρίτη, Νικόλαος Ζιάζιαρης, Κορίνα Θεοδωρίδου και Έλενα Χαραλαμπούδη, ενώ χορεύουν οι Σταυριάνα Γαρνάβου και Τατιάνα Δημητριάδη. Τραγουδάει ο Νικόλαος Ζιάζιαρης. 

Τα σκηνικά της παράστασης ανήκουν στον Μανόλη Παντελιδάκη, σε συνεργασία με τους εικαστικούς Βασίλη Πέρρο και Έλενα Παπαδημητρίου, τα κοστούμια στη Μαρία Καραπούλιου, ενώ οι φωτισμοί στον Γιώργο Τέλλο. Τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η Σοφία Μιχαήλ και τη μουσική οι Αλέξανδρος Χρηστάρας & Μιχάλης Νιβολιανίτης (DNA). Τους στίχους των τραγουδιών έχει γράψει η Φωτεινή Λαμπρίδη.