Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια​ (8 Αυγούστου 2014). 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σε έχει καταλάβει σήμερα μια έντονη ανησυχία και ανυπομονησία, για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, μην κάνεις πίσω μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων, που βρίσκονται στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν όποτε τους χρειαστείς. Ό,τι κι αν γίνει, να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να μη δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα που σου είναι απαραίτητα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θετική όψη του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Ουρανό, το αποψινό βράδυ θα συμβούν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, μπορεί να διαταράξουν την ψυχική σου ηρεμία. Με οδηγό την διαίσθησή σου, μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που ονειρεύεσαι. Ξεκίνα να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί οι ιδέες που έχεις, θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στους δρόμους της ολοκλήρωσης που έχεις ονειρευτεί. Αρκεί να επιμένεις και να υπομένεις!!!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σταμάτα σήμερα να ρίχνεις τις ευθύνες σε όλο τον κόσμο γύρω σου και ξεκίνα από το βασικό πρόβλημα της ζωής σου, που δεν είναι τίποτα άλλο, από κάποιες παγιωμένες απόψεις σου, που σε κρατούν πίσω. Άρα, αλλάζεις τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς, και προχωράς μπροστά. Σήμερα η μέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσεις.

Παρ​θένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, η τάση απομόνωσης που αισθάνεσαι, θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ όσο είναι και δεν θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν. Έλεγξε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Έτσι όμως δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές σου.

Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός, κάποιες εκκρεμότητες που σε απασχολούν, δεν πρόκειται να ξεπεραστούν αν δεν κάνεις κάτι δραστικό γι’ αυτές. Πάρε λοιπόν τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις με κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από την μεριά σου. Κινήσου με μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε σήμερα να ισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου σε ευνοεί και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που μπορεί μέχρι και τώρα να σε αγχώνουν.

Υδροχόος

Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες, για να μπορέσεις να καλυτερέψεις πολλούς τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν. Η θέση της Σελήνης στον Αιγόκερω είναι θετική για το ζώδιό σου και σε οδηγεί κατευθείαν στο δρόμο προς την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

Ιχθείς

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, πρέπει να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται αρχικά. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον, χάρη στις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα.

 
TAGS