Για άλλη μια φορά τα Μπαλέτα Γκριγκορόβιτς στην Αθήνα.

Τα ρωσικά Μπαλέτα Γκριγκορόβιτς είναι γνωστά στο ελληνικό κοινό από παλαιότερες εμφανίσεις τους στη χώρα μας. Αυτή τη φορά επιστρέφουν για να ερμηνεύουν την κοσμοαγάπητη «Ζιζέλ» του Αντάμ στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Γκριγκορόβιτς σε σημείωμά του: «Μετά την επίσκεψή μου στην Ελλάδα για τη “Λίμνη των Κύκνων” και τον “Δον Κιχώτη” το 2013, έδωσα υπόσχεση ότι αυτό το τόσο θερμό και υπέροχο κοινό της χώρας σας πρέπει να ζήσει μια μεγάλη και μοναδική εμπειρία μπαλέτου. H “Ζιζέλ” με νέα σκηνικά ειδικά για το Ηρώδειο, με μεγάλα αστέρια του χορού, ζωντανή ορχήστρα και χορωδία, είναι κάτι που ονειρευόμουν πολλά χρόνια πριν, στις επισκέψεις μου στο Ηρώδειο με τα Μπολσόι. Θα γίνει πραγματικότητα φέτος και θα αποτελεί παγκόσμια πρεμιέρα και ελπίζουμε να ενθουσιάσει το Ελληνικό κοινό που εδώ και τρία χρόνια μας έχει αγαπήσει τόσο». Το δημοφιλές μπαλέτο θα παιχτεί 9 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή διάσημων ρώσων χορευτών.

Info

09 Σεπτεμβρίου 2014 
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη 
Τηλ.: 210-3241807 / 324858 
Ώρα: 21.00. Εισιτήρια: Άνω Διάζωμα: Κανονικό 30 ευρώ, Φοιτητικό: 25 ευρώ. Γ Ζώνη: 40 ευρώ. Β Ζώνη: 60 ευρώ. Α Ζώνη: 80 ευρώ. Διακεκριμένη Ζώνη: 100 ευρώ. Προπώληση: 2106980044, www.weticket.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Seven Spots.