Ένα έργο σκοτεινού χιούμορ με κεντρικό άξονα ένα ερωτικό τρίγωνο είναι η καινούρια παραγωγή του θεάτρου για τη νέα σεζόν.

Ο Έντριαν, γοητευτικός τυχοδιώκτης και πρωταθλητής στο σκάκι, απολαμβάνει τον πλούσιο γάμο του με το πρώην μοντέλο και νυν ιδιοκτήτρια αλυσίδας γυμναστηρίων, Τζάνις, η οποία -αν και μεγαλύτερή του- παραμένει ακαταμάχητα σέξι. Όσο ο ένας δεν χώνεται στα πόδια του άλλου, όλα στη σχέση τους μοιάζουν ρόδινα.

Η εμφάνιση, όμως, της  Έιμι, νεαρής «ρεπόρτερ» με σκοτεινό παρελθόν και ακόμη πιο σκοτεινό παρόν, ανατρέπει τα πάντα, με ένα γαϊτανάκι αποκαλύψεων, σχεδίων δολοφονίας και ανατροπών να στήνεται μπροστά τους. Το μαύρου, ανελέητου χιούμορ έργο του Βίκτορ Καν αποτελεί τη νέα παραγωγή του Αγγέλων Βήμα. Όπως αναφέρει tospirto.net, θα ανέβει από Οκτώβρη -κάθε Πέμπτη και Σάββατο- από την ομάδα Square Theatre Company (είχε παρουσιάσει πέρυσι με επιτυχία το «Camile Claudel: Mudness», στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας NOIR).

Τη μετάφραση και τη σκηνοθεσία του υπογράφει ο Δημήτρης Γιαμλόγλου. Πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Λασπιάς, Δάφνη Μανούσου και Ιωάννα Σταυροπούλου. Τα σκηνικά της παράστασης έχει επιμεληθεί η Aιμιλία Κακουριώτη, τα κοστούμια η Βασιλική Σύρμα, ενώ τη μουσική έχει συνθέσει ο Γιάννης Πλαστήρας.