Την Πέμπτη 28 Αυγούστου θα διεξαχθεί η συναυλία της Τετάρτης 16 Ιουλίου που αναβλήθηκε, με τον Πάνο Κατσιμίχα και τα Κίτρινα Ποδήλατα στο Stage Volume 1.

Η μουσική του Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, μας συντροφεύει ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς. Μαζί του, το γνωστό για τις ιδιαίτερες live εμφανίσεις του, ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, με ανεξάντλητη ενέργεια και εκρηκτική σκηνική παρουσία αποδεικνύει πως η "σπίθα" μιας συναυλίας μπορεί να αναζωπυρώσει την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας σε δύσκολους καιρούς. 

Δυο μουσικές γενιές τόσο διαφορετικές μα και τόσο ίδιες... ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια μπορούν να εξηγήσουν. Τίποτα δεν έχει αλλάξει... και τίποτα δεν είναι όπως παλιά... 

Tην ημέρα της συναυλίας θα λειτουργήσει η κινητή ανοιχτή οροφή του Stage Volume 1 χαρίζοντας σε όσους βρεθούν εκεί τη μοναδική θέα του Αθηναϊκού ουρανού! 

Info 
Stage Volume 1, Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι 
Τηλ. 210 3232 132 
Tα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 10€ 
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 12€ 
Ταμείο: 12€. 
Τα εισιτήρια της 16ης Ιουλίου ισχύουν κανονικά για την Πέμπτη 28 Αυγούστου. 
Σημεία προπώλησης: 
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608366. Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210 3801464 
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: 
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr 
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.