Με έργα Χατζιδάκι και Μπετόβεν, με διακεκριμένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, σε δύο ξεχωριστές συναυλίες στις 29 και στις 30 Αυγούστου 2014, στις 21:00, ολοκληρώνεται το 9ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας, στην παραλία της Αύρας!

Την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014, στις 21:00 στην Παραλία Αύρας θα πραγματοποιηθεί η συναυλία '20 χρόνια χωρίς τον Μάνο Χατζιδάκι'.

Τάσσης Χριστογιαννόπουλος( βαρύτονος), Ντόρα Μπακοπούλου (πιάνο) 
έκτακτη συμμετοχή: Σαβίνα Γιαννάτου (τραγούδι)

Έργα:
Μάνος Χατζιδάκις: Κύκλος του CNS - Ματωμένος Γάμος - Καπετάν Μιχάλης - Συννεφιασμένη Κυριακή - Το αισθησιακό - Ο κύριος Νολλ - Τα παιδιά κάτω στον κάμπο - Πορνογραφία - Το μαντολίνο - Μην τον ρωτάς τον ουρανό - Ο Μεγάλος Ερωτικός
Σαβίνα Γιαννάτου τραγούδι * Τάσσης Χριστογιαννόπουλος βαρύτονος * Ντόρα Μπακοπούλου πιάνο 

Σημειώνει η Ντόρα Μπακοπούλου: 20 χρόνια χωρίς τον Μάνο Χατζιδάκι. Τα μετράμε και θα τα μετράμε τα χρόνια χωρίς αυτόν. Μαζί του ονειρευτήκαμε, μαζί του αξιολογήσαμε γεγονότα και ομορφιές της πατρίδας μας, προσδοκίες και απογοητεύσεις. Ίσως καλύτερα που τώρα βρίσκεται μακριά για να μην θλίβεται πολύ. Αλλά μας άφησε το όνειρο και την ελπίδα ολοζώντανη με τη μουσική του. Τον αγαπούμε.

Και το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014, στις 21:00 συναυλία 'Αφιερωμένη στα θύματα των σημερινών πολέμων', στην Παραλία Αύρας, με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Σολίστ: Gabrielle Baldocci [(πιάνο) Ιταλία]
 - Διεύθυνση: Oliver Weder

Έργα: 
L.V. Beethoven
Εισαγωγή «Κοριολανός» έργο 62 -
Κοντσέρτο για πιάνο αρ.4, έργο 58 - 
Συμφωνία αρ. 7, έργο 92