«Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Μοναξιά μου όλα», «Πούλα με», «Πού να πάμε», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Δεν θα δακρύσω πια για σένα», «Είναι η αγάπη πόλεμος». 

Αυτά είναι μόνο μία γεύση από τις αγαπημένες μελωδίες που θα απολαύσουμε, με τελείως άλλη μουσική χροιά, στις 13 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Με ξεχωριστή δυναμική, τα 60 κλασικά όργανα μιας από τις καλύτερες ορχήστρες του κόσμου, της Φιλαρμονικής της Πράγας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Friedemann Riehle, θα σκορπίσουν ήχους που προκαλούν συγκίνηση, σε νέες ενορχηστρώσεις του Θοδωρή Καλαντζάκου. Όταν η ροκ συναντά την κλασική μουσική, τότε το άκουσμα αλλάζει και γίνεται δυναμικό, εκκεντρικό αλλά και ρομαντικά μελωδικό.

Ένα ντουέτο-έκπληξη με τον Rudolf Schenker των Scorpions θα απολαύσουμε με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ενώ ιδιαίτερες πινελιές δίνει στο πρόγραμμα η απαγγελία στίχων μεγάλων Ελλήνων ποιητών υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Στάθη Λιβαθινού. 

Μια μοναδική καλλιτεχνική βραδιά, όχι μόνο για τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τους καλεσμένους του καλλιτέχνες, αλλά και για όλους όσους βρεθούν κάτω από τη φωτισμένη Ακρόπολη, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου. 

Η σύμπραξη με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας για την παράσταση «The Other Side of Greece», θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί στην Πράγα. 

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στην «Κιβωτό του Kόσμου».