Με απόλυτη επιτυχία στέφεται η επανάληψη του «Φιλοκτήτη» για το Φεστιβάλ Αθηνών.

Όπως αναφέρει tospirto.net, η σοφόκλεια τραγωδία έγινε sold out, μόλις μία εβδομάδα πριν την παρουσίασή της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 4 Σεπτεμβρίου και έτσι εντάσσεται στο πρόγραμμά της και μία επιπλέον παράσταση στο ρωμαϊκό ωδείο, στις 6 Σεπτεμβρίου. 

Τη σκηνοθεσία της καλοκαιρινής παραγωγής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και της εταιρίας καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων Αρτivities, που παρουσιάστηκε στην Επίδαυρο, σημείωσε επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και απέσπασε πολύ καλές κριτικές, υπογράφει ο Κώστας Φιλίππογλου. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ως Οδυσσέας, ο Αιμίλιος Χειλάκης ως Νεοπτόλεμος και ο Μιχαήλ Μαρμαρινός στον ομώνυμο ρόλο.

Στον χορό συμμετέχουν οι: Γιάννης Γιαννούλης, Τάσος Δημητρόπουλος, Κώστας Κορωναίος, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Γιώργος Παπανδρέου, Κρις Ραντάνοφ και Γιώργος Ρουστέμης. Τη μετάφραση της παράστασης υπογράφει ο Γιώργος Μπλάνας, τη μουσική επιμελείται ο Θοδωρής Αμπαζής, ενώ την κίνηση η Φρόσω Κορρού. Τα σκηνικά και τα κοστούμια ανήκουν στον Κένι Μακλέλλαν και ο σχεδιασμός των φωτισμών στον Νίκο Βλασόπουλο.