Θα δώσει μία και μοναδική συναυλία στις 8 Οκτωβρίου για την ενίσχυση της ένωσης Μαζί για το Παιδί.

Μετά από ένα πολύ δραστήριο συναυλιακά καλοκαίρι που τον ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, ο Διονύσης Σαββόπουλος είπε να γυρίσει για λίγο στη βάση του και να μας θυμίσει τραγούδια που αγαπήσαμε σε νέες ενορχηστρώσεις από τον εξαιρετικό Νίκο Κυπουργό.

Ιδού όμως πως έχουν τα πράγματα: Οι γενναίοι του Γκαγκαντίν, η συμμορία που συνέστησαν τους τελευταίους μήνες ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Παύλος Μουζουράκης –αντικατέστησε τον Σάκη Μπουλά- διαλύονται προσωρινά και ο Νιόνιος ξαναπιάνει τη μοναχική πορεία του την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο. Μοναχική, τρόπος του λέγειν. Μαζί του θα βρίσκονται ο συνθέτης Νίκος Κυπουργός και η Ορχήστρα των Κυκλάδων, μια ορχήστρα αποτελούμενη αποκλειστικά από μουσικούς που ζουν και εργάζονται στη Σύρο, καθώς και κάποιοι ακόμα διακεκριμένοι φίλοι του τραγουδοποιού, τα ονόματα των οποίων θα αποτελέσουν έκπληξη. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει φυσικά αγαπημένα τραγούδια του Σαββόπουλου όμως, προς τιμήν της Ορχήστρας των Κυκλάδων, «ενισχυμένα» από επιλεγμένα έργα άλλων συνθετών αφιερωμένα στη θάλασσα.

Η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο πραγματοποιείται για την ενίσχυση της ένωσης Μαζί για το Παιδί, της πιο σημαντικής ένωσης φιλανθρωπικών σωματείων στη χώρα μας, τα οποία δραστηριοποιούνται για την  προστασία της παιδικής ηλικίας.

Info

08 Οκτωβρίου 2014 

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη 
Τηλ.: 210-3241807 / 324858 
Τιμές εισιτηρίων: 20 – 100 ευρώ (φοιτητικά-ανέργων: 15 ευρώ). Ώρα: 21:00.