Ο Στέλιος Μάινας υπογράφει τη νέα του σκηνοθετική δουλειά και συνεργάζεται με τη Square Theatre Company στο θεατρικό ανέβασμα του “CLOSER”, του διάσημου έργου του Βρετανού θεατρικού συγγραφέα Patrick Marber.

H Square Theatre Company μετά τις πετυχημένες παραστάσεις που παρουσίασε την προηγούμενη χρονιά «Καμίλ Κλοντέλ Mudness» του Γιάννη Λασπιά και «Ο Θεός της Σφαγής» της Γιασμίν Ρεζά καθώς και την προγραμματισμένη νουάρ κωμωδία « Άσκηση για Φόνο» του Victor Cahn που θα ανέβει στη σκηνή του Αγγέλων Βήμα τον Οκτώβρη του 2014 συνεχίζει τη θεατρική της πορεία με το διάσημο  θεατρικό έργο του Patrick Marber.

To CLOSER σε σκηνοθεσία Στέλιου Μάινα  θα παρουσιαστεί στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου 104 από τις αρχές Φλεβάρη του 2015 κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους με αλφαβητική σειρά εμφανίζονται οι:

Λάρυ : Αργύρης Θανάσουλας,

Νταν : Γιάννης Λασπιάς,

Άλις :  Δάφνη Μανούσου,

Άννα : Ιωάννα Σταυροπούλου.

Οι υπόλοιποι συντελεστές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Το Closer είναι ένα έργο σκληρό και τρυφερό μαζί όπως και οι ήρωές του οι οποίοι θέλουν απεγνωσμένα ν’αγαπήσουν και ν’ αγαπηθούν αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο.

H υπόθεση εξελίσσεται στο Λονδίνο κάπου στα μέσα της δεκαετίας του ‘90 και αναφέρεται στην τυχαία και συμπτωματική γνωριμία τεσσάρων αγνώστων οι οποίοι μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών καταφέρνουν να εμπλακούν σ’ ένα ανελέητο ερωτικό παιχνίδι απ’ όπου κανείς δε βγαίνει αλώβητος.

Ο Νταν γνωρίζει τη νεαρή Aλις που μόλις έχει έρθει από τη Νέα Υόρκη. Ο έρωτας είναι αμοιβαίος και κεραυνοβόλος. Μερικούς μήνες αργότερα ο Νταν θα γνωρίσει την Aννα, φωτογράφο στο επάγγελμα, την οποία φλερτάρει ανοιχτά. Χρησιμοποιώντας το όνομα "Aννα" σε κάποιο chat room του Ιντερνέτ, ο Νταν κλείνει ραντεβού με τον Λάρι, έναν άγνωστό του γιατρό. Η Aννα θα συναντηθεί τυχαία με τον Λάρι. Αρέσουν ο ένας στον άλλον, κάνουν σχέση, παντρεύονται. Έπειτα από καιρό θα προκύψουν υποψίες ότι η Aννα έχει ερωτικές επαφές με τον Νταν.

Όταν οι τέσσερις αυτοί χαρακτήρες αρχίζουν να επιζητούν την αλήθεια οι σχέσεις τους οδηγούνται στη φθορά και οι ίδιοι μένουν γυμνοί και ευάλωτοι χωρίς  προσωπεία και πανοπλίες...