ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνονται οι παραστάσεις της θρυλικής κωμωδίας των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου «Ούτε γάτα… ούτε ζημιά», που παρουσιάζεται από τις 25 Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία στην ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη.

Τη διασκευή της μεγάλης θεατρικής και κινηματογραφικής επιτυχίας υπογράφει ο Θοδωρής Πετρόπουλος, ενώ Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αναλαμβάνει εκτός από τη σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί με την Άβα Γαλανοπούλου, τον Κώστα Ευρυπιώτη, τη Μαρία Κατσανδρή και πέντε ακόμα ηθοποιούς.     

Το έργο «Ούτε γάτα… ούτε ζημιά», παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο το 1950 από τον θίασο του Βασίλη Λογοθετίδη με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το 1955 η μεγάλη θεατρική επιτυχία μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο, σημειώνοντας ρεκόρ εισιτηρίων και γέλιου. Και πάλι ο Βασίλης Λογοθετίδης, έχοντας στο πλευρό του την Ίλια Λυβικού, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, το Μίμη Φωτόπουλο και σπουδαίους κωμικούς της εποχής, σφράγισε με την ερμηνεία του τον ρόλο του Λαλάκη Μακρυκώστα καθιερώνοντας το έργο ως μία από τις πιο έξυπνες κωμωδίες παρεξηγήσεων.

Η υπόθεση:

Ο Λαλάκης, ένας παντρεμένος μεγαλοαστός με την πρόφαση ενός επαγγελματικού ταξιδιού, πηγαίνει εκδρομή μαζί με την ερωμένη του. Όταν εντελώς συμπτωματικά η σύζυγος του ανακαλύπτει τον πραγματικό σκοπό του ταξιδιού, αποφασίζει να ενδώσει στο επίμονο φλερτ ενός γοητευτικού άντρα και να ανταποδώσει με το ίδιο νόμισμα την απιστία του συζύγου της. Μία σειρά συμπτώσεων θα φέρει πρόσωπο με πρόσωπο τα δύο παράνομα ζευγάρια και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, ενώ οι κωμικές σκηνές διαδέχονται η μία την άλλη.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε.

Συντελεστές:

Διασκευή: Θοδωρής Πετρόπουλος

Σκηνοθεσία: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου

Σχεδιασμός φωτισμού: Χρήστος Τζιόγκας

Πρωταγωνιστούν:

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Άβα Γαλανοπούλου, Κώστας Ευρυπιώτης, Μαρία Κατσανδρή, Γιώργος Κοψιδάς, Γιάννα Ζιάννη, Μένη Κωνσταντινίδου, Μάρκος Μπούγιας, Δανάη Μπάρκα

Ημέρες – ώρες παραστάσεων:

Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 21:15

Τιμές εισιτηρίων:

20€ (γενική είσοδος), 15€ (φοιτητικό), 12€ (ανέργων)

Κάθε Παρασκευή: 15€ (γενική είσοδος)

Τετάρτη-Πέμπτη ισχύει η προσφορά COSMOTE 2FOR1

Θέατρο Λαμπέτη

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 106,

Τ. 210 6457086