current views are: 1

5 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση18:14

Νύχτα με Πανσέληνο στην Αρχαία Μεσσήνη

Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου θα βρεθεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Δημοσίευση 18:14’
αρθρο-newpost

Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου θα βρεθεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου θα βρεθεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης για μια συναυλία με τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Μαρκόπουλου, Σπανού, Σαββόπουλου, Τσιτσάνη και άλλων σημαντικών Ελλήνων συνθετών και τη συνοδεία της Orchestra Mobile σε διεύθυνση Θεόδωρου Ορφανίδη.

Η εκδήλωση γίνεται για καλό σκοπό, υπέρ της συνέχισης του ανασκαφικού έργου στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης και τη διοργανώνουν από κοινού το Ελληνικό παράρτημα του Διεθνούς Συλλόγου AIACE -Πρώην Υπαλλήλων Ευρωπαϊκής Ένωσης- και ο Δήμος Μεσσήνης  με την ενεργό υποστήριξη του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Info

09 Σεπτεμβρίου 2014 
Αρχαιολογικός Χώρος Αρχαίας Μεσσήνης. Ώρα: 8.30 μμ. Εισιτήρια: 15€ (Κανονικό), 10€ (Φοιτητικό, Μαθητικό Παιδικό, Πολυτέκνων & Ανέργων).