current views are: 1

12 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση12:29

Το μιούζικαλ Αnnie έρχεται στο θέατρο Ακροπόλ

Το διάσημο μιούζικαλ Αnnie επαναλαμβάνεται φέτος από τις 4 Οκτωβρίου στο θέατρο Ακροπόλ για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Δημοσίευση 12:29’
αρθρο-newpost

Το διάσημο μιούζικαλ Αnnie επαναλαμβάνεται φέτος από τις 4 Οκτωβρίου στο θέατρο Ακροπόλ για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Το διάσημο μιούζικαλ Αnnie, αφού μάγεψε την περασμένη χρονιά στην Αθήνα 50.000 μικρούς και μεγάλους θεατές, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και έκλεισε τις παραστάσεις του με εξαντλημένα όλα τα εισιτήρια, επαναλαμβάνεται φέτος από τις 4 Οκτωβρίου στο θέατρο Ακροπόλ για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Η εταιρεία Live2 – ικανοποιώντας την επιθυμία όσων δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν και όσων θα ήθελαν να το δουν ξανά – αποφάσισε να ανεβάσει εκ νέου την ελληνική αυτή υπερπαραγωγή αλλάζοντας τη διανομή, όπως συχνά συμβαίνει στα ξένα μιούζικαλ που παίζονται για μεγάλο διάστημα. Τα νέα πρόσωπα πατούν πάνω στη δοκιμασμένη περσινή σκηνοθετική συνταγή – που αποδείχτηκε τόσο πετυχημένη – ανανεώνουν όμως με το δικό τους υποκριτικό ύφος και το προσωπικό του στυλ ο καθένας την παράσταση που θα παρακολουθήσετε αυτή τη χρονιά. Άλλωστε η νέα διανομή αποτελείται από κορυφαία ονόματα του ελληνικού θεάτρου αλλά, και νεότερους λαμπερούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες.

Δυο από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς για τους οποίους οι συστάσεις περιττεύουν, ο Παύλος Χαϊκάλης και η Άννα Παναγιωτοπούλου, μαζί με την ταλαντούχα Βίκυ Καγιά, τον πολυδιάστατο καλλιτεχνικά Γιάννη Σαββιδάκη, καθώς και την ηθοποιό αλλά και χορογράφο της παράστασης Άννα Αθανασιάδη, θα ερμηνεύσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους  στη νέα εκδοχή του Annie. 

Tον απαιτητικό ρόλο της μικρής Αnnie θα αποδώσουν φέτος οι χαρισματικές Ζωή Πετράκη και Αδαμαντία Μαστροδούκα  (που τις απολαύσαμε πέρυσι στο ρόλο της μικρής Κέητ).  Όλη αυτή η χαριτωμένη παρέα μαζί και με τις υπόλοιπες μικρές πρωταγωνίστριες, μια πολυμελή ζωντανή ορχήστρα κι ένα σύνολο ταλαντούχων χορευτών θα δώσουν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Θέμιδας Μαρσέλλου το δικό τους στίγμα στο απόλυτο παραμύθι αγάπης. Μια τρυφερή ιστορία, γεμάτη πανέμορφες μελωδίες και τραγούδια που συγκίνησε και συγκινεί εκατομμύρια θεατές  σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
Κείμενο: Tόμας Μίχαν
Μουσική: Τσάρλς Στράους
Λιμπρέτο: Mάρτιν Τσάρμιν

Σκηνοθεσία, απόδοση κειμένου – στίχων: Θέμις Μαρσέλλου
Μουσική Διεύθυνση – Φωνητική Διδασκαλία: Γιάννης Αντωνόπουλος
Χορογραφία: Άννα Αθανασιάδη
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Video Design – προβολές: Grou3
Φωνητική Διδασκαλία παιδιών: Γιάννης Αντωνόπουλος
                          
ΘΕΑΤΡΟ:

 Ιπποκράτους 9-11  (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο) 

210-3643700 

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 19.00
Σάββατο: 17.00 & 20.00
Κυριακή: 18.00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2,5 ώρες


σχετικα αρθρα