Ο Σταύρος Λογαρίδης υπήρξε ένας από τους πιο αποστασιοποιημένους τραγουδιστές-δημιουργούς της γενιάς τους, όσο αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά. Αντιθέτως έχει ένα πολύ πλούσιο ενεργητικό στην δισκογραφική του καριέρα.

Φέτος με την είσοδο του 2011 αποφάσισε να ξεκινήσει τις live εμφανίσεις του και να γυρίσει στο πάλκο ξανά (η τελευταία του εμφάνιση ήταν το 2005 όταν συμμετείχε στο Magic Bus, ένα event που άφησε εποχή, μαζί με τους Socrates και τον Δημ. Πουλικάκο, στο (Club22). Ο Σταύρος επιστρέφει στο πάλκο μ´ένα πρόγραμμα που θα συμπεριλαμβάνει τραγούδια από τους Poll, που υπήρξε και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, καθώς και τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στις δισκογραφικές του συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Π. Σιδηρόπουλος, Ελ. Αρβανιτάκη, Ελ. Τσαλιγοπούλου, Γ. Ζήκας, Ν. Πορτοκάλογλου, Μπ. Στόκας, Χ. Αλεξίου, Μαν. Ρασούλης κ.α. Η εμφάνισή του στο Club Vinilion είναι μια από τις πολλές που θα ακολουθήσουν την χρονιά αυτή.

Opening act: Liber Animus: Με καθαρό ηλεκτροστατικό ήχο και με ροκ διάθεση οι Liber Animus θα παρουσιάσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά και δυνατές διασκευές το Σαββατο στο Vinilion! Η πρώτη δισκογραφική δουλειά των Liber Animus λέγεται «Μη τους κάνεις χάρη» και κυκλοφορεί από τη Legend. Ο ιδιαίτερος ήχος του κόρνου και η ηλεκτρική κιθάρα καινοτομούν στην «Ελεύθερη ψυχή». Μια «Liber Animus» η οποία στιχουργικά εκφράζει την ανάγκη της αυτοδιάθεσης. Ο στίχος των Liber Animus αγανακτεί, προβληματίζει, ερωτεύεται, στο σήμερα που είμαστε όλοι εγκλωβισμένοι!

Γιάννης Μπαιρακτάρης: φωνή, ακ. κιθάρα, ακ. μπάσο

Νίκος Μήτρου: κόρνο

Vinilion. Ίλιον - Πετρούπολη

Διεύθυνση: Έκτορος 92 & Μενελάου Τηλέφωνο: 2102692640

Σάββατο 16 Απριλίου 2011, ώρες: 22:30

Τιμή εισιτηρίων: 10€