Το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου “Γέφυρες” άνοιξε την αυλαία του την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 με προβολές στο Κινηματογράφο Λάις στη Κόρινθο από τις 12 το πρωί και στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου από τις 6 το απόγευμα.

Η ταινία «Θεραπεία τιμής» σε παραγωγή σε παραγωγή Άννας Νικολαίδη, (η οποία εμφανίζεται στην ταινία ως παρουσιάστρια ειδήσεων) σε σενάριο Δώρας Μαδαρού και σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαυρομούστακου, επιλέχθηκε να διαγωνιστεί στο 5th PELOPONNESIAN CORINTHIAN INTERNATIONAL FILM FESTIVAL “BRIDGES”.

Λίγα λόγια για την ταινία 

Η Άννα 45 χρονών πετυχημένη γιατρός επιδημιολόγος, παντρεμένη με την έρευνα χρόνια, ανακαλύπτει με την ομάδα της, τη θεραπεία για μια ιογενή λοίμωξη. Χρόνια τώρα έχει υιοθετήσει την εμπορική ιατρική, ώσπου μια απρόσμενη εξέλιξη θα την ταρακουνήσει για να ξαναποκτήσει τους ιατρικούς ηθικούς προβληματισμούς της για τον πραγματικό ρόλο του γιατρού.

MINI BIOΓΡΑΦΙΚΟ 

Η Άννα Νικολαίδη σπούδασε Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ΄ όπου και αποφοίτησε το 1993. Υπήρξε για μικρή χρονική περίοδο εθελόντρια εκτελώντας πρακτική άσκηση στα γραφεία του ΟΗΕ στην Ελλάδα ενώ είναι μέλος πολλών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και συλλόγων από το 1993 και πέρα. Η Άννα Νικολαϊδη κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων φιλοσοφίας και οικονομικών, υποψήφια διδάκτωρ φιλοσοφίας EKΠΑ, πρωτοτύπησε κάνοντας ντοκιμαντέρ το βιβλίο της με τίτλο «Μετανάστες Εθελοντισμός και Προσφορά», ενώ ετοίμασε ένα δεύτερο ντοκιμαντέρ, πιο επίκαιρο από ποτέ με τίτλο «Η νόσος της οικονομικής λιτότητας: Φτώχεια».