Προγραμματισμένη Πρεμιέρα : Τετάρτη 8 Οκτωβρίου

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00

Στο θέατρο Eliart παρουσιάζεται από την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη το έργο της Ιφιγένειας Μούχτση «Οι φευγάτοι» από την θεατρική ομάδα 4 Χ 4. Η παράσταση βραβεύθηκε με το δεύτερο βραβείο στο Φεστιβάλ Κωμωδίας που πραγματοποιήθηκε θέατρο Eliart τον Μάιο του 2014. Πρόκειται για μια γλυκόπικρη μουσικοθεατρική κωμωδία για την κυρίαρχη τάση στην Ελλάδα των τελευταίων χρόνων, τη φυγή.

Πόσο εύκολο είναι να φύγεις από μία πόλη που είναι αποφασισμένη να σε κρατήσει; Πώς μπορείς να ζήσεις μέσα στην κρίση χωρίς να κλέψεις τα κλεμμένα; Πόσο διαφέρει μια κυρία των βορείων προαστίων από έναν αναρχικό; Μπορεί η “Casablanca”  να ενώσει και όχι να χωρίσει τους ανθρώπους;

Ιστορίες με πρωταγωνιστές ανθρώπους της πόλης, που διαδραματίζονται σε μπαρ, δρόμους, θέατρα, λιμάνια, αεροδρόμια, σταθμούς τρένων και λεωφορείων.

Ιστορίες για τις σχέσεις των ανθρώπων, τα όνειρα και τις ανάγκες τους, αλλά και τις δυσκολίες που κάνουν τη φυγή να φαντάζει ελπίδα.

Ιστορίες ιδωμένες άλλοτε αστεία και άλλοτε με συγκίνηση, αλλά από επιλογή με αισιοδοξία και τρυφερότητα.

Σημαντικό ρόλο στην παράσταση έχει η μουσική, μια επιλογή από ελληνικά και ξένα τραγούδια, που παρουσιάζονται ζωντανά με συνοδεία πιάνου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενα – σκηνοθεσία : Ιφιγένεια Μούχτση

Σκηνικά - Κοστούμια: 4 Χ 4

Φωτισμοί : Εβίτα Αναγνοπούλου

Πιάνο : Γιάννης Λαζάρου

ΠAIZOYN:

Στέργιος Αποστολίνας, Ευτυχία Λιβανίου, Ιφιγένεια Μούχτση, Μάνος Τριανταφυλλάκης

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ:

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Τετάρτη : 21.00

Πέμπτη : 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ : 10 ευρώ

ΜΕΙΩΜΕΝΟ : 7 ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 80 λεπτά