Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (4 Οκτωβρίου 2014).

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, εντελώς αντιφατική θα είναι η σημερινή ημέρα για εσένα, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, και θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας σου. Θα υπάρξουν δυσκολίες επικοινωνίας, αλλά και κίνδυνος ατυχημάτων. Ωστόσο, το πλανητικό σκηνικό είναι καλό για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πρέπει να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Σκορπιού. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Προσπάθησε να διώξεις την πίεση που αισθάνεσαι, γιατί θα σε οδηγήσει σε καταστάσεις, που δεν σε συμφέρουν.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, έχεις πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν, που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Επειδή όμως ο Ερμής ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό, μην εκνευριστείς για θέματα, που μπορεί να έχουν μηδαμινή σημασία για σένα. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, φρόντισε να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, κάποιες αλλαγές στην ζωή σου σου φέρνουν σήμερα εύνοια και άνοδο. Θα βελτιώσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου και θα έχεις δίπλα σου άτομα που σε στηρίζουν και σε εκτιμούν, χωρίς να περιμένουν κάτι από εσένα. Σταμάτα λοιπόν να γκρινιάζεις και να μεμψιμοιρείς και εκτίμησε τα καλά που σου προσφέρει η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, εντάσεις και προβλήματα που δεν περίμενες και σου έρχονται ουρανοκατέβατα σε περιμένουν σήμερα, με τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού. Οι σχέσεις σου δεν πηγαίνουν καλά και πρέπει επειγόντως να ανακαλύψεις τρόπους, είτε να τις βελτιώσεις είτε να απαλλαγείς από αυτές. Άκουσε την γνώμη ατόμων που εμπιστεύεσαι και ακολούθησε τις συμβουλές τους. Ίσως είναι πιο αντικειμενικοί και σε βγάλουν από την άσχημη κατάσταση που βρίσκεσαι.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, νιώθεις ένταση και έχεις αρκετά νεύρα εξαιτίας της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από σήμερα και στο εξής. Πρόσεξε λίγο τον εκνευρισμό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα. Θα υπάρξουν πιθανές παγίδες σε νέες συμφωνίες και θα πρέπει να έχεις εξετάσει καλά όλες τις λεπτομέρειες, προτού τις κλείσεις.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, προχώρα σήμερα με τη λογική και χωρίς καθόλου παρορμητικότητα ή συναισθηματισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Με τον Ερμή να ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν μόνο αν τα προφυλάξεις. Επιδίωξε να περάσεις κάποιες ευχάριστες στιγμές μέσα σε φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα έρθουν στο προσκήνιο σκέψεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Να ξέρεις ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός και αποδοτικός. Θα επιδεικνύεις ασυνήθιστα πνευματώδεις ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, θα σε βάλουν σε προβληματισμούς. Προσοχή σε θέματα τελικών αποφάσεων, όσον αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να επιδείξεις πνεύμα συνεργασίας, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις καλύτερα τους στόχους σου. Επίσης, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί αυτά είναι θέματα που δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σου και μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Σχέδια που έχεις από το παρελθόν, θα δεις ότι σιγά-σιγά αρχίζουν να μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά, τώρα που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και ευνοεί τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, είσαι στην αναμονή και περιμένεις κάποιες εξελίξεις από ενέργειες που έχεις κάνει. Προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις, που μπορεί να προκαλέσει η ανάδρομη πορεία στον Σκορπιό από σήμερα και στο εξής. Πέρασε το βράδυ σου με την οικογένειά σου και μίλα μαζί τους για τις ανησυχίες σου. Θα αισθανθείς καλύτερα.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα νιώθεις αρκετά πιεσμένος από καταστάσεις και άτομα που σε ταλαιπωρούν και δεν είναι ξεκάθαρα μαζί σου. Ταυτόχρονα, θα έχεις ευκαιρίες να ξεπεράσεις και να πετύχεις αυτά που αναζητάς στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί μόνο να κινηθείς σωστά και προγραμματισμένα. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, χωρίς όμως να σε πιέζουν.

Ιχθείς

Ξαφνικά γεγονότα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σε ανησυχήσουν σήμερα και ίσως σε αναγκάσουν να αλλάξεις πορεία στην ζωή σου, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού. Από τη μία ένα πρόσωπο της οικογένειας σου θα σου εκμυστηρευτεί κάτι που θα σε ξαφνιάσει, σχετικό με συγγενικό σας πρόσωπο, από την άλλη κάποιος από τους συναδέλφους σου μπορεί να σε προδώσει, για να διασφαλίσει την δική του θέση. Φρόντισε να ακολουθήσεις την διπλωματική οδό.