Εκδίκηση, χρήμα, πάθος και δηλητηριώδες χιούμορ αναμιγνύονται σ’ενα δυνατό νουάρ κοκτέιλ στην κεντρική σκηνή του Αγγέλων Βήμα στo πλαίσιo της θεματικής ενότητας NOIR.

Υπόθεση
Ο Έντριαν, γοητευτικός τυχοδιώκτης και πρωταθλητής στο σκάκι, απολαμβάνει τον πλούσιο γάμο του με τη μεγαλύτερή του, αλλά ακόμη σέξι, Τζάνις, πρώην μοντέλο και νυν ιδιοκτήτρια γιγαντιαίας αλυσίδας γυμναστηρίων. Όσο ο ένας δεν χώνεταιστα πόδια του άλλου όλα στη σχέση τους μοιάζουν ρόδινα. 

Σχεδόν...

Μέ την εμφάνιση της Έιμυ, νεαρής «ρεπόρτερ» με σκοτεινό παρελθόν και ακόμη πιο σκοτεινό παρόν, μπαίνει σε κίνηση ένα γαϊτανάκι αποκαλύψεων, σχεδίων δολοφονίας και ανατροπών και ξεκινάει μια αδυσώπητη και αφάνταστα αστεία παρτίδα φονικού σκακιού. Ο καθένας από τους τρεις ήρωες έχει τους δικούς του λόγους να επιθυμεί ή να χρειάζεται την εξόντωση του ενός ή και των δύο άλλων.
 
Τα τρία πρόσωπα της παρτίδας δεν έχουν αναστολές.

Τα ψέματα και το διπλό παιχνίδι μαζί με τον ψυχρό και αστραπιαίο υπολογισμό της κάθε κίνησης είναι ο μόνος τρόπος επικράτησης.

Η βραβευμένη μαύρη κωμωδία του Victor Cahn παρουσιάζεται σε πανελλήνια πρεμιέρα στην κεντρική σκηνή του Αγγέλων Βήμα, από την ομάδα Square Theatre Company, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γιαμλόγλου, από τις 16 Οκτώβρη, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Μετάφραση-Σκηνοθεσία : Δημήτρης Γιαμλόγλου
Φωτισμοί: Μαριάννα Κοντούλη
Σκηνικά: Aιμιλία Κακουριώτη
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Μουσική: Γιάννης Πλαστήρας
Χορογραφία – επιμέλεια κίνησης: Αγγελική Μητροπούλου
Δημιουργία trailer: Ανθή Τσιρούκη
Βοηθός σκηνοθέτη: Νικολέττα Μπίσκου

Παίζουν:
Έιντριαν Μπόναμ: Γιάννης Λασπιάς
Έιμυ Κόρτλαντ: Δάφνη Μανούσου
Τζάνις Μπλέϊκ: Ιωάννα Σταυροπούλου.

Θέατρο «Αγγέλων Βήμα», Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια

Έναρξη: Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ημέρες & ώρες: Πέμπτη στις 21.15 – Παρασκευή στις 20:30.

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρω (κανονικό) -10 ευρώ (φοιτητικό-μειωμένο) - 5ευρώ (ανέργων)
Διάρκεια 80 λεπτά.