current views are: 4

22 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση09:55

Ο Κόκορας: Το πρώτο θεατρικό σήριαλ

Μετά από χρόνια άσκηση του βίτσιου να κρυφακούμε τους διπλανούς σε εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, ταβέρνες, ΚΤΕΛ, πλατείες, αίθουσες αναμονής, ΙΚΑ και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, αποφασίσαμε να φτιάξουμε τη δική μας φανταστική ιστορία κλειδαρότρυπας!

Δημοσίευση 09:55’
αρθρο-newpost

Μετά από χρόνια άσκηση του βίτσιου να κρυφακούμε τους διπλανούς σε εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, ταβέρνες, ΚΤΕΛ, πλατείες, αίθουσες αναμονής, ΙΚΑ και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, αποφασίσαμε να φτιάξουμε τη δική μας φανταστική ιστορία κλειδαρότρυπας!

Εστιατόριο Ριφιφί 

Εμμανουήλ Μπενάκη 69Α
Κρατήσεις: 210- 3300237

Επεισόδιο 1: «Η γριά»

Πρεμιέρα Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Και για 10 μόνο παραστάσεις!

Μετά από χρόνια άσκηση του βίτσιου να κρυφακούμε τους διπλανούς σε εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, ταβέρνες, ΚΤΕΛ, πλατείες, αίθουσες αναμονής, ΙΚΑ και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, αποφασίσαμε να φτιάξουμε τη δική μας φανταστική ιστορία κλειδαρότρυπας! Σκεφτήκαμε πως μια τέτοια ιστορία θα ήταν σωστό να της δώσουμε σάρκα και οστά μέσα σε ένα χώρο φυσικό!

Κάπως έτσι γεννήθηκε «Ο Κόκορας», το πρώτο θεατρικό σήριαλ που διαδραματίζεται σε ένα εστιατόριο!

«Κόκορας» ή αλλιώς «αλέκτωρ», σημαίνει αρχικά τον υπερασπιστή, το μαχητή (ρ. Αλέξω = απομακρύνω, αποκρούω, υπερασπίζομαι) και μεταφορικά σημαίνει άνδρα ερωτύλο και καρδιοκατακτητή ή επιδεικτικό παλικαρά έτοιμο για όλα!

Ο δικός μας Κόκορας είναι ο Αργύρης. Ένας άντρας λίγο μετά τα 40. Και… η κότα του είναι η Πόπη. Την παίρνει μια στο τόσο λοιπόν να βγούνε για φαγητό και να συζητήσουν τα του βίου τους! Διαφωνούν, συγκρούονται, με χιούμορ δέχονται να παίξουν παιχνίδια μυαλού, παιχνίδια εξουσίας. επιδίδονται στην αιώνια μάχη του αρσενικού με το θηλυκό!

Δεν ξέρουμε ακόμα κι εμείς πού ακριβώς θα οδηγηθούν μετά από τόσες συγκρούσεις. Άλλωστε ο Αργύρης και η Πόπη έχουν πια αυτονομηθεί και αποφασίζουν μόνοι για το μέλλον τους. Εμείς φροντίζουμε απλά να τους το μαγειρεύουμε και να τους βοηθάμε να το βάλουν σε λέξεις, ώστε να σας το σερβίρουν φρέσκο κάθε φορά.

Καλή σας απόλαυση!

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Τάσος Γερακίνης, Κατερίνα Παπαναστασάτου
Παίζουν: Νικόλας Κασάπης, Ελένη Δαφνή

Επεισόδιο 1:  «Η γριά» – Πρεμιέρα Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 για 10 παραστάσεις

Επεισόδιο 2:  «Το οικόπεδο» – η Πρεμιέρα θα ανακοινωθεί (για 10 παραστάσεις)

Επεισόδιο 3:  «Η επιστολή» – η Πρεμιέρα θα ανακοινωθεί (για 10 παραστάσεις)

Επεισόδιο 4:  «Η λύση» – η Πρεμιέρα θα ανακοινωθεί (για 10 παραστάσεις)

Παραστάσεις κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 22:00 / Διάρκεια παράστασης: 30’

Χωρίς εισιτήριο, πληρώνετε απλά το γεύμα σας!

(Μέση κατανάλωση κατ’ άτομο: 12-18euro)