Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014 | 10:30 μ.μ.

Ο Βαγγέλης Καζαντζής και η Φωτεινή Βελεσιώτου έρχονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Ηοly Wood Stage, τη νέα μουσική σκηνή της πόλης, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 στις 10:30 μ.μ. Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Βαγγέλης Καζαντζής, μαζί με την υπέροχη παρέα τους (Δημήτρης Μπρέντας, Διονύσης Μακρής, Γιώργος Μαγαλιός) συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι σε νέους προορισμούς ενώνοντας τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις.

Αφορμή για αυτήν την ετερόκλητη συνεργασία, της σπουδαίας ερμηνεύτριας και του νέου ταλαντούχου τραγουδοποιού, στάθηκε το τραγούδι «Αποθυμιά» σε στίχους του Γιώργου Γκώνια, που συμπεριλαμβάνεται στην πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του Βαγγέλη Καζαντζή με τίτλο «Έξω απ’ τα μέτρα». Στον δίσκο συμμετέχουν επίσης, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Γρηγόρης Κλιούμης, η Μαρίνα Δακανάλη και ο Κωσταντής Πιστιόλης.

Το μουσικό πρόγραμμα των δύο ξεχωριστών καλλιτεχνών, περιέχει τραγούδια από τη προσωπική δισκογραφία τους και συνεχίζει σε μεγάλο μέρος του με διασκευές αγαπημένων κομματιών από την ελληνική δισκογραφία, παντρεύοντας τον Νικόλα Άσιμο και τους Χειμερινούς κολυμβητές με παραδοσιακά ακούσματα και ρεμπέτικα αλλά και με σύγχρονους τραγουδοποιούς, όπως τον Θανάση Παπακωνσταντίνου. Το σάζι και η κιθάρα του Βαγγέλη συναντούν τη φωνή της Φωτεινής αλλά και το κλαρίνο, την γκάιντα και τα άλλα πνευστά του Δημήτρη μαζί με το κοντραμπάσο του Διονύση και τα κρουστά του Γιώργου και μας υπόσχονται ένα υπέροχο μελωδικό ταξίδι.                                 

Παίζουν: Φωτεινή Βελεσιώτου (Φωνή), Βαγγέλης Καζαντζής (Φωνή, κιθάρα, σάζι), Δημήτρης Μπρέντας (Κλαρίνο, γκάιντα, καβάλ), Διονύσης Μακρής (Κοντραμπάσο, μπουζούκι), Γιώργος Μαγαλιός (Τύμπανα, Κρουστά), Γιάννης Ταβουλάρης (Επιμέλεια Ήχου).

Βαγγέλης Καζαντζής & Φωτεινή Βελεσιώτου

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 | 10:30 μ.μ.

Είσοδος 10€ με μπύρα/κρασί

Holy Wood Stage

Λεωφ. Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος (πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ

8/11 HOLY WOOD STAGE / Αθήνα

10/11 Πάτρα

14/11 Καρδίτσα

15/11 Τρίκαλα

21/11 Κέρκυρα

22/11 Γιάννενα

28/11 Θεσσαλονίκη

29/11 Λαμία

 5/12 Θεσσαλονίκη

6/12 Καβάλα

23/12 ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ / Αθήνα

30/12 ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ / Αθήνα