Βασισμένο στο βραβευμένο βιβλίο «Απολογισμός» της Αριστέας Μπούτου

ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ

Πολυχώρος Πολιτισμού
Πατησίων και Αγίου Μελετίου 61Α – Στάση Κεφαλληνίας
Τηλ. 210 – 8620231

Σύσσωμη η παλιά φρουρά του θεάτρου και του σινεμά, έδωσε το παρόν την περασμένη Δευτέρα στο θέατρο Μπροντγουαίη, για να τιμήσει τους ηθοποιούς του «Μυστικού» της Αριστέας Μπούτου και του Βασίλη Πλατάκη.

Η εικόνα στο φουαγιέ του θεάτρου θύμισε σκηνές από παλιά καλή ταινία αφού βρέθηκαν όλοι μαζί οι: Σπύρος Φωκάς, Μανώλης Δεστούνης, Φαίδωνας Γεωργίτσης, Γκέλη Μαυροπούλου, Ευαγγελια Σαμιωτάκη, Χαριτίνη Καρόλου, Έφη Παπαθεοδώρου, Γιάννης Ευαγγελίδης και πολλοί ακόμη αγαπημένοι του ελληνικού σινεμά. Ανάμεσα στους θεατές ήταν επίσης ο βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου, η Αριέττα Μουτούση, ο Γιώργος Βασίλειου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Κρίστυ Κράνα, η Στέλλα Γιαμπουρά, ο Μπαρ Μπαρ - κατά κόσμον Κώστας Παναγιωτόπουλος, η Ελληνίδα μεσόφωνος διεθνούς φήμης Αλεξάνδρα Γκράβας, η Όλγα Καραβερβέρη, η ψυχολόγος Χριστίνα Σταματάκη, η τηλεοπτική μαγείρισσα Σοφία Στάμου κ.α.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Πλατάκης

Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Φωκάς, Μανώλης Δεστούνης, Ιλιάς Λαμπρίδου, Χρήστος Φωτίδης, Kυριακή Γάσπαρη, Ελευθερία Πατρικαρέα και η Κατερίνα Ροδίτη.

Παίζει βιολί η Lilian Sprincean

Σκηνικά: Σάββας Πασχαλίδης

Κουστούμια: Νίκος - Τάκης

Χορογραφίες: Δημήτρης Παπάζογλου

Παραστάσεις

Παρασκευή 8:30 μ.μ.

Σάββατο 9:00 μ.μ.

Κυριακή 6:15 μ.μ.

Διάρκεια

1 ώρα και 40 λεπτά μαζί με το διάλειμμα

Τιμές εισιτηρίων

Κανονικό: 16€

Φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65 ετών: 10€

Ώρες Ταμείου

Από Τετάρτη έως Κυριακή 10 π.μ. – 1.00 μ.μ και 5.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ.

Τηλ. 210 - 8620231