Η παράσταση "Μια Ελλάδα Θέατρο" του Δημήτρη Μαλισσόβα με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο ανεβαίνει από 17 Νοεμβρίου έως 22 Δεκεμβρίου κάθε Δευτέρα (20:00) στο Θέατρο Badminton.  

Πρόκειται για μια μουσικοχορευτική παράσταση με τραγούδια των πιο μεγάλων Ελλήνων συνθετών, αφιερωμένη στον άγνωστο θεατρίνο, που δίδαξε τον πολιτισμό και το θέατρο στις πιο απομακρυσμένες γωνιές αυτού του τόπου. 

Ένα ταξίδι στον χρόνο με τις ωραιότερες μουσικές και τραγούδια που πρωτοακούστηκαν στη σκηνή του θεάτρου. 

1950: Ένας περιπλανώμενος θίασος ταξιδεύει στην Ελλάδα. Με εισιτήριο τρίτης θέσης, αλλά με ελπίδες πρώτης θέσης. Στις αποσκευές τους κρύβονται μυστικά, πάθη κι απωθημένα. Κρύβονται οι αγωνίες των θεατρίνων. Φτάνουν σε μέρη που δεν μπορούν να φτάσουν οι μεγάλοι Αθηναϊκοί θίασοι. Δίνουν παραστάσεις όπου βρεθούν κι όπου σταθούν. Σε καφενεία, σε πλατείες, σε τσαντήρια και σε χωράφια. Κι εκεί, ζωντανεύουν οι ήρωές τους. Η Γκόλφω, ο Κουρσάρος, η Ωραία του πέραν. Με χάρτινα σκηνικά, με βρώμικα, σκονισμένα κοστούμια, με δύο λάμπες λούξ. Με μόνο τους όπλο τη φαντασία τους και την αγάπη τους για το θέατρο. Η ανταμοιβή τους, ένα μπουκάλι λάδι, μια κότα, ψωμί και αν είναι τυχεροί, λίγα χρήματα. Η ζωή είναι δύσκολη, αλλά συνεχίζεται... Η ζωή τους γίνεται θέατρο και το θέατρο ζωή. Η αυλαία δεν πέφτει ποτέ για τους θεατρίνους. Το σανίδι είναι το οξυγόνο τους. Έξω απο αυτό δεν υπάρχουν! Είναι πλάσματα που ζουν στα όνειρά μας. 

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαλισσόβας 
Μουσική διεύθυνση – Ενορχήστρωση: Γιάννης Παπαζαχαριάκης 
Χορογραφίες: Κρίστης Κουπάτος 
Σκηνικά – κοστούμια: Αρετή Μουστάκα – Χριστίνα Πανοπούλου 
Φωτισμοί: Δημήτρης Χρησταράς 

Παίζουν: Ο Γιάννης Μπέζος, στον ρόλο του θιασάρχη. 
Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Χριστίνα Αλεξανιάν, Παναγιώτα Βλαντή, Κωνσταντίνος Καζάκος, Μίλλη Καραλή, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αλμπέρτο Φάϊς.
Συμμετέχουν: Ελένη Καρακάση, Βαλάντω Τρύφωνος, Θανάσης Ισιδώρου, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Εβελίνα Νικόλιζα, Νίκος Ρουσσάκης, Κρίστης Κουπάτος.