Από 3 Δεκεμβρίου 2014

Όταν η Rock n’Roll γίνεται «μουσική κουζίνας» το αποτέλεσμα είναι ένα απρόβλεπτο κυρίως πιάτο που «σερβίρεται» στο Θέατρο Σταθμός (πρώην Μαίρη Αρώνη), σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου. Κι όταν ο impersonator του Elvis μένει παράλυτος από ατύχημα, αυτό που «μαγειρεύεται» στο σπίτι του ξεπερνάει τη μαύρη κωμωδία. Η κόρη του προσπαθεί να τον υποκαταστήσει με το μαγείρεμα, η γυναίκα του με το σεξ, «δοκιμάζοντας» και οι δυο να αλλάξουν την τύχη τους με Sex, fun and Rock n’roll, ενώ αλληλο-τρώγονται και ξεκινούν έναν ανελέητο πόλεμο για τον ίδιο νεαρό άντρα που εισβάλει στην «κουζίνα» τους!   

Με έντονη γεύση Rock n’roll και μαύρου χιούμορ, οι σκηνές καθημερινής τρέλας και κανιβαλιστικού συναισθήματος, που κατατρώει τους πάντες υπό το βλέμμα του «Βασιλιά», η παράσταση θεοποιεί τις απλές χαρές της ζωής που παραμένουν all time classics μέσα στη σημερινή κρίση: λίγο σεξ, λίγο φαγητό και το αγόρι μας, και μια tuti fruti αισθητική, υπό τους ήχους της Rock n’roll.

Οι μουσικές αναφορές στις ανεπανάληπτες δεκαετίες των 50s και 60s βοηθούν τους ήρωες να διαφύγουν από την σκληρή πραγματικότητα των αδιέξοδων σχέσεων του σήμερα και δημιουργούν νοσταλγικές ψευδαισθήσεις.

Οι πρωταγωνιστές πολύ Rock n’roll για να πεθάνουν και κυρίως πιάτο… ποιος άλλος, από τον ίδιο τον «Βασιλιά»!

Ταυτότητα παράστασης

Κείμενο: Lee Hall

Μετάφραση – απόδοση: Ρεγγίνα Παντελίδη, Νικολέτα Βλαβιανού  

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Σκηνικά – Κοστούμια: Βασίλης Θέος

Παίζουν:

Νικολέτα Βλαβιανού, Ιωάννα ΠηλιχούΠέτρος ΜπουσουλόπουλοςΣτον ρόλο του «Έλβις» ο Κώστας Δόξας.

Χώρος: Σταθμός Θέατρο (πρώην Μαίρη Αρώνη)

Βίκτωρος Ουγκώ 55

(στάση μετρό Μεταξουργείο)

Πρεμιέρα: 3 Δεκεμβρίου 2014

Παραστάσεις: Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00, Παρασκευή και Κυριακή στις 18:30

Διάρκεια: 90’

Εισιτήρια: €15, €12 (Παρασκευές), €10 (μειωμένο)