current views are: 1

5 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση14:25

«Γυναίκα τριαντάφυλλο» με την Ηρώ Σαϊα στο Ίδρυμα Κακογιάννης

Η Ηρώ Σαΐα φιλοξενείται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και παρουσιάζει το δικό της ρεσιτάλ με τον τίτλο «Γυναίκα Τριαντάφυλλο».

Δημοσίευση 14:25’
αρθρο-newpost

Η Ηρώ Σαΐα φιλοξενείται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και παρουσιάζει το δικό της ρεσιτάλ με τον τίτλο «Γυναίκα Τριαντάφυλλο».

Η Ηρώ Σαΐα φιλοξενείται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και παρουσιάζει το δικό της ρεσιτάλ με τον τίτλο «Γυναίκα Τριαντάφυλλο».

Μαζί με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στοπιάνο και ένα βιολοντσέλο, η Ηρώ Σαΐα, τέσσερα χρόνια μετά, ξεδιπλώνει το ταλέντο της και «μεταμορφώνεται» ξανά  σε «Γυναίκα Τριαντάφυλλο» για να ερμηνεύσει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια αγάπης από την ελληνική και τη διεθνή δισκογραφία . Τραγούδια των: Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Σπανού, Σταμάτη Κραουνάκη, Θάνου Μικρούτσικου, Νίκου Αντύπα, Κώστα Καλδάρα, Λένας Πλάτωνος, Νίκου Μαμαγκάκη. Καθώς επίσης και τραγούδια των Beatles, του Sergio Endrigo και πολλών ακόμα.

Τραγούδια παλιά και δικαιωμένα από τον χρόνο, τραγούδια νέα με «άρωμα» τριαντάφυλλου , που διάλεξαν ο Σταμάτης Κραουνάκης μαζί με την  Ηρώ Σαΐα. Κάποια μας τρυπάνε την καρδιά σαν αγκάθια και άλλα τη χαϊδεύουν τρυφερά όπως τα ροδοπέταλα χαϊδεύουν το τρυφερό μάγουλο ενός κοριτσιού… Ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ αφιερωμένο στο λουλούδι που λέγεται ΑΓΑΠΗ. 

Concept – Επιλογή τραγουδιών: Σταμάτης Κραουνάκης – Ηρώ Σαϊα
Ενορχήστρωση – Μουσική διεύθυνση –  Πιάνο: Νεοκλής Νεοφυτίδης

Τοποθεσία: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα

Ημερομηνία: Παρασκευές, 19 & 26 Δεκεμβρίου 2014 και 2 Ιανουαρίου 2015, στις 21:30