ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

2 ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015.

Μετά από δύο χρόνια εμπορικής και καλλιτεχνικής επιτυχίας η παρασταση «Δεσποινίς Τζούλια» του August Strindberg, από την ομάδα χορού flamenco ARROYO NUEVO σε χορογραφία και σκηνοθεσία Σταύρου Λίτινα, ολοκληρώνει την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015, όπως ήταν προγραμματισμένο, τις παραστάσεις της.

Μία παράσταση flamenco που γνώρισε τεράστια επιτυχία, αγαπήθηκε από το κοινό και υμνήθηκε από τους κριτικούς!

Για την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, προστέθηκαν δύο έκτακτες παραστάσεις την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014 και την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015.

Το έργο πέρα από τα προφανή επίπεδα της πάλης των φύλων και των τάξεων, διεισδύει αριστοτεχνικά στο δίπολο «φόβος & εξουσία» και μέσα από αυτό φωτίζει πρισματικά όλες τις σχέσεις των εμπλεκόμενων προσώπων. Η παράλυση που προκαλεί ο φόβος και τα περιθώρια χειραγώγησης που επιτρέπει, καθώς και η δυνατότητα ανατροπής της εξουσίας, ως προέκταση, σμιλεύουν νοηματικά το κείμενο ενισχύοντας τη διαχρονικότητα του. Γράφτηκε το 1888 και προκάλεσε μεγάλο σκάνδαλο για την προκλητικότητα των ιδεών του και την αμεσότητα της γραφής του. Αποτελεί σήμερα το εμβληματικό δράμα του Σουηδού συγγραφέα και παρουσιάζεται για πρώτη φορά με flamenco.

Διανομή:

Δεσποινίς Τζούλια: Εύα Παρασκευοπούλου

Υπηρέτης Ζαν: Σταύρος Λίτινας

Μαγείρισσα Κριστίν: Αλίνα Αναστασιάδη

Αφήγηση: Άντζελα Μπρούσκου

Τη μουσική επιμέλεια, τα σκηνικά, τους φωτισμούς και τα κοστούμια της παράστασης υπογράφει ο Σταύρος Λίτινας. 

A R R O Y O  N U E V O

Μ. Αλεξάνδρου 128, Κεραμεικός

Τηλ: 210 34 69 575