Τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου εμφανίζεται στη μουσική σκηνή “ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ” στη Χαλκίδα.

Μαζί με τους boğaz musique, μια νέα μπάντα που απαρτίζεται από εξαιρετικούς μουσικούς, συνιστούν μία δημιουργική μουσική ομάδα, που εξελίσσεται, πειραματίζεται, «πειράζει», ενώνει το καινούριο με το παλιό, την Ανατολή με τη Δύση και διαμορφώνει ένα σύγχρονο, ελκυστικό, ηχητικό τοπίο.

Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της μείξης, το νέο της τραγούδι με τίτλο «Τράβα ρε μάγκα», τραγούδι – προπομπός του επερχόμενου άλμπουμ της. Ένα τραγούδι που αντλεί από το αγαπημένο ρεμπέτικο του Κώστα Σκαρβέλη, για να ανοιχτεί σε εντελώς νέους δρόμους με τους στίχους του Κώστα Λειβαδά και με καινούρια, «πειρακτική» ενορχηστρωτική διάθεση.

Αυτό το χειμώνα η Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique παρουσιάζουν σε ολόκληρη την Ελλάδα τη νέα τους συναυλιακή πρόταση, ενώνοντας με τρόπο απρόσμενο και γοητευτικό όλες τους τις μεγάλες μουσικές αγάπες. Με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, που καλύπτει μοναδικά την απόσταση από την παράδοση έως τον ηλεκτρισμό και την pop διάσταση των σύγχρονων μεγάλων επιτυχιών της Ελένης. Η ερμηνεία της, ο τρόπος που επικοινωνεί με το κοινό στα live της, η νέα ηχητική προσέγγιση, η επιλογή των τραγουδιών και οι εκπλήξεις στη σύνδεση της μουσικής με την ποίηση, υπόσχονται ένα απολαυστικό και άκρως ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Οι boğaz musique είναι οι:

  • Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος - κιθάρες, μαντολίνο, λούπες
  • Καλαμάρας Βαγγέλης - τύμπανα
  • Αριστείδης Χατζησταύρου - κιθάρες
  • Απόστολος Τσαρδάκας - κανονάκι, βιολί
  • Χάρης Κελλάρης - κοντραμπάσο
  • Αργύρης Διαμαντής – κρουστά

 

Ήχος-Τάκης Σπυρόπουλος

Φωτογραφίες: Άρτεμις Παπαγεράκη

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Official Link: https://www.facebook.com/eleni.tsaligopoulou

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO , www.prospero.com.gr

 

«ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ»: Τσιριγώτη 6 – Χαλκίδα

Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμή εισόδου: 15€ (με μπύρα ή κρασί)

Πληροφορίες-κρατήσεις στα τηλ: 22210 20504, 6978 117103