Ο Μανώλης Γλέζος, η Σοφία Βούλτεψη, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και ο Νίκος Χατζηνικολάου,
ως συντονιστής, θα παρουσιάσουν το νέο βιβλίο του Χρήστου Πασαλάρη με τίτλο «ΚΑΘΕ ΠΑΛΙΟ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ» των Εκδόσεων Λιβάνη.

Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015, ώρα 19.00, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος, με πρόσκληση του Δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη και της δημοσιογράφου Βίκυς Ανδρικοπούλου.
 
Η αντίσταση του λαού στη σημερινή ξένη κατοχή είναι το κυρίαρχο μήνυμα στα 120 άρθρα του συγγραφέα στη Real News κατά την πενταετία της κρίσης. Μαζί δε και η επίμονη κραυγή προς τα κόμματα να μονιάσουν στα ύψιστα εθνικά θέματα.
 
Το βιβλίο εμπνέει επαναστατική αισιοδοξία και καλεί τη «νεολαία όλων των ηλικιών» να πάρει τα ηνία στα χέρια της και να οδηγήσει την πατρίδα στο νέο χρυσό αιώνα της, με αφετηρία το 2021, στα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας της.
 
Ο Χρήστος Πασαλάρης θητεύει επί 73 χρόνια στο λειτούργημα, διδάσκει επί 50 χρόνια σε σχολές δημοσιογραφίας και αρθρογραφεί στη Real News. Κηρύγματά του είναι: «Μη φοβάστε τον θάνατο, μη λατρεύετε το χρήμα»! Οι αριστούχοι μαθητές του Ελευθερία Σωκιανού και Ανδρέας Οικονόμου θα διαβάσουν δύο από τα καλύτερα άρθρα του.