Το ταξίδι του «Εβίβα!» παίρνει νέα παράταση και συνεχίζεται με επιτυχία για λίγες μόνο παραστάσεις στο Θεατρικό Βαγόνι της Αμαξοστοιχίας – Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ.

«Εβίβα!» θα συνεχίσουν να εύχονται στους θεατές οι ηθοποιοί της ομώνυμης θεατρικής παράστασης και να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους για 5 μόνο Σάββατα, στις 17 και 24 Ιανουαρίου και στις 7, 14 και 21 Φεβρουαρίου 2015.

Η παράσταση ξεχώρισε για την πρωτότυπη, σύγχρονη θεματολογία της, τις ερμηνείες και την ευρηματικότητα της. «Καμιά φορά, γίνονται μεγάλα θαύματα σε μικρά βαγόνια, που δεν έχουν ψεγάδι. Συμβαίνει κι αυτό καμιά φορά...» έγραψε η Niemands Rose.

Δύο ηθοποιοί, δύο κούκλες σε ανθρώπινο μέγεθος, ένα βαγόνι τρένου και το ταξίδι ξεκινά. Από τη μια, η δεκαετία του '30, ο πόλεμος κι η κατοχή της δεκαετίας του '40 και από την άλλη το σήμερα και η οικονομική κρίση. Οι νεανικές τρέλες, τα όνειρα, οι δυσκολίες αλλά και οι ελπίδες της κάθε εποχής συναντιούνται και συνομιλούν μέσα από τις αναμνήσεις των δύο γυναικών, που βρέθηκαν κάποτε στον χωροχρόνο να συνταξιδεύουν με το ίδιο τρένο. Οι ιστορίες που αφηγούνται μπλέκονται η μία μέσα στην άλλη, χωρίς χρονική αλληλουχία, εναλλάσσοντας διαρκώς το δραματικό με το χιουμοριστικό στοιχείο.

Η αισιοδοξία, η δύναμη και το κέφι για ζωή χαρακτηρίζουν το κλίμα της παράστασης, όπου η Βέμπο συναντάει την Αρλέτα και την Gloria Gaynor και το λικέρ-τσέρυ, το μοχίτο. Η παρέα και το «Εβίβα!» μας είναι πάντα εκεί, αντίδοτο στην απελπισία.

«Εβίβα!» λοιπόν, κι όλα μπορούν να αλλάξουν όσο είμαστε μαζί!

ιδέα / σύλληψη Γεωργία Μπούρδα, Μελίνα Σκούφου

σκηνοθεσία / δραματουργία Μελίνα Σκούφου

κείμενο / του θιάσου σε επιμέλεια Μελίνας Σκούφου

σκηνογραφικά αντικείμενα / κοστούμια / κούκλες Γεωργία Μπούρδα

μουσική Αντρέας Σκούφος

σχεδιασμός φωτισμών Χριστίνα Καμμά

Ερμηνεύουν οι: Χριστίνα Λυκοτσέτα, Βασιλική Σαραντοπούλου

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Σάββατο 17 & 24 Ιανουαρίου

Σάββατο 7, 14 & 21 Φεβρουαρίου

στις 9.00 μ.μ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ολόκληρο 10 €

Φοιτητικό 8 €

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

Αμαξοστοιχία-Θέατρο «το Τρένο στο Ρουφ»