Τέλος παραστάσεων την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου για το "Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα;" που παίζεται με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη χρονιά στο Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες.

Το βαθιά ανθρώπινο έργο του Ιρλανδού πολυβραβευμένου Simon Stephens που σκηνοθέτησε ο Τάκης Τζαμαργιάς, γνωστός και από την πορεία του στο θέατρο στην εκπαίδευση, μεταφέρεται από τη σκηνή του Αγγέλων Βήμα στο Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες. Παίζουν οι Μάνος Καρατζογιάννης, Χρήστος Ευθυμίου, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Θεοδώρα Μαστρομηνά. Φέτος μαζί τους και οι Ανατολή Αθανασιάδου, Αλέξανδρος Καλπακίδης. 

Mε επτά (από τα οκτώ) βραβεία Laurence Olivier – μεταξύ των οποίων και αυτό του καλύτερου έργου – έρχεται από την Αγγλία στη σκηνή του Θησείον το έργο που βασίζεται στο ομότιτλο βραβευμένο μπεστ-σέλερ του Μαρκ Χάντον. Το έργο, που αποτελεί έναν ύμνο στη διαφορετικότητα υπογραμμίζοντας την αξία της ετερότητας και της ατομικότητας, απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Μια παράσταση που θα έπρεπε να δουν και όλοι οι έφηβοι.

Η ταυτότητα της παράστασης
Μετάφραση: Μαργαρίτα Δαλαμάγκα–Καλογήρου
Σκηνοθεσία: Τάκης Τζαμαργιάς
Σκηνικά–Κοστούμια: Εδουάρδος Γεωργίου

Ερμηνεύουν: Μάνος Καρατζογιάννης (στον ρόλο του Κρίστοφερ), Ανατολή Αθανασιάδου, Χρήστος Ευθυμίου, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Θεοδώρα Μαστρομηνά.

Παραγωγή της Λυκόφως του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου σε συνεργασία με το Αγγέλων Βήμα

Το βιβλίο "Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα" κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 
Aπό 26 Νοεμβρίου 2014 έως 21 Ιανουαρίου

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 
Τετάρτη 21.00, Σάββατο 17.00, Κυριακή 17.00