current views are: 1

15 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση18:28

Ταξιδεύοντας με την Πηνελόπη Δέλτα: Tελευταία παράσταση

Το Θέατρο της Ημέρας μας προσκαλεί την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 στην τελευταία παράσταση «Ταξιδεύοντας με την Πηνελόπη Δέλτα».

Δημοσίευση 18:28’
αρθρο-newpost

Το Θέατρο της Ημέρας μας προσκαλεί την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 στην τελευταία παράσταση «Ταξιδεύοντας με την Πηνελόπη Δέλτα».

Το Θέατρο της Ημέρας μας προσκαλεί την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 στην τελευταία παράσταση του Θεατρικού Παιχνιδιού –Παράσταση με τη συμμετοχή των παιδιών,  

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο «Σελιδοφύλακας διώχνει τον Τρελλαντώνη από την ιστορία του, επειδή κάνει συνεχώς αταξίες. Κεντρικό και συνδετικό πρόσωπο ο Τρελλαντώνης προσπαθεί με τη βοήθεια των παιδιών – θεατών, να μαζέψει τις σκόρπιες σελίδες και με αυτές να φτιάξει ένα νέο βιβλίο, που θα περιλαμβάνει τις ιστορίες που δημιουργούν και αναπαριστούν μπροστά στα μάτια μας τα ίδια τα παιδιά. Θέματα από τα παιδικά βιβλία της Πηνελόπης Δέλτα, ζωντανεύουν και πρωταγωνιστούν σε ένα ταξίδι έκφρασης και φαντασίας. 

Μέσω του θεατρικού παιχνιδιού τα παιδιά εισέρχονται στην περιπέτεια, ευαισθητοποιούνται, αποκαλύπτουν, βιώνουν και γνωρίζουν τα σημάδια κάθε ιστορίας και τα ανθρωπιστικά μηνύματα – εφόδια για τη ζωή που προτείνει η συγγραφέας Πηνελόπη Δέλτα. 

Συντελεστές
Θεατρική και παιδαγωγική επιμέλεια: Ανδρομάχη Μοντζολή
Τραγούδι φινάλε: Γιάννης Κότσιρας
Στίχοι: Βάσω Γκολιά
Παίζουν οι ηθοποιοί και εμψυχωτές: Μιχαήλ Γιαννικάκης, Όλγα Μουργελά, Κάτια Μακρυκώστα, Αγγελική Στρουμπούλη 

Κείμενα: Ομάδα Τελειοφοίτων εμψυχωτών: Ζ. Αγγελή, Ν. Γιούπης, Β. Γκολιά, Κ. Μακρυκώστα, Π. Μπαρμπαγιάννης, Δ. Παπαγιαννάκη, Π. Παπασταύρου, Α. Στρουμπούλη, Μ. Τσουρέκα.

Τοποθεσία: Θέατρο της Ημέρας, Ν. Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι (Μετρό Πανόρμου)

Ημερομηνία: Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 στις 17.00