Το διήγημα της Ζυράννας Ζατέλη επαναλαμβάνεται από 9 Μαρτίου.

Αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο των παραστάσεών της την περσινή σεζόν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου κι αφού περιόδευσε την περασμένη άνοιξη σε Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη και Ναύπλιο, η «Περσινή αρραβωνιαστικιά» της Ζυράννας Ζατέλη ετοιμάζεται να κάνει ξανά την εμφάνισή της.

Θα επαναληφθεί από 9 Μαρτίου και για δέκα μόνο παραστάσεις στο Δώμα του Νέου Κόσμου από την ομάδα Elephas Tiliensis (Δημήτρης Αγαρτζίδης και Δέσποινα Αναστάσογλου) με μία μικρή αλλαγή στη διανομή των ηθοποιών. Αντί για την Ξένια Θέμελη, που βρίσκεται αυτή την περίοδο στο εξωτερικό, θα δούμε στη σκηνή την Ανθή Ευστρατιάδου, που προέρχεται από την ομάδα Κανιγκούντα. Στο πλευρό της, οι Σύρμω Κεκέ και Τατιάνα Άννα Πίττα. Μουσική: costinho (Κωστής Ζουλιάτης). Σκηνικός χώρος – κοστούμια: Μαγδαληνή Αυγερινού. Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα.

Όπως διαβάζουμε στο tospirto.net, πρόκειται για το πρώτο διήγημα του πρώτου βιβλίου της Ζατέλη, το οποίο είναι ένα ποιητικό παραμύθι, που μιλά για τη γυναικεία σεξουαλικότητα, το φόβο και την έλξη του θανάτου, αλλά και τη σύνδεση της καθημερινής πραγματικότητας με το μεταφυσικό.

Info: από 9 Μαρτίου έως 7 Απριλίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15. Θέατρο του Νέου Κόσμου – Δώμα: Αντισθένους 7 & Θαρύπου, Νέος Κόσμος , 210-9212900. Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ.