Η θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος του Στήβενσον "Το Νησί των θησαυρών" παρουσιάζεται σε απευθείας μετάδοση από το Olivier Theatre, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, ώρα 21.00, στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, του Μεγάρου Μουσικής.

Με αγγλικούς υπότιτλους

Η Υπόθεση 
Είναι μια σκοτεινή νύχτα. Η θύελλα λυσσομανά. Τα άστρα έχουν σβήσει. Η Τζιμ, η εγγονή ενός πανδοχέα, ανοίγει την πόρτα σε έναν εφιαλτικό ξένο. Στα πόδια του γέρου ναυτικού που στέκει στο κατώφλι, βρίσκεται ένα τεράστιο σεντούκι, γεμάτο μυστικά. Η Τζιμ τον προσκαλεί στο πανδοχείο και τότε αρχίζει το επικίνδυνο και συνάμα συγκλονιστικό ταξίδι της στον κόσμο της περιπέτειας. Η συναρπαστική ιστορία του Στήβενσον, που μιλά για φόνο, χρήμα και ανταρσία, αναβιώνει στη σκηνή του Olivier Theatre με ευφάνταστα τεχνικά μέσα, και γοητεύει θεατές και κριτικούς. 

Το Νησί των Θησαυρών (Τreasure Island) είναι η έκτη παραγωγή της φετινής σειράς αναμεταδόσεων από το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας, που το Μέγαρο Μουσικής προσφέρει στο φιλότεχνο κοινό για πέμπτη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία και το Βρετανικό Συμβούλιο. 

Για παιδιά άνω των 10 ετών 

Συντελεστές: 
Δραματουργική προσαρμογή - θεατρική μεταφορά: Bryony Lavery 
Σκηνοθεσία: Polly Findlay 
Σκηνικά & Κοστούμια: Lizzie Clachan 
Σχεδιασμός φωτισμών: Bruno Poet 
Ήχος και μουσική: Dan Jones 
Tραγούδια: John Tams   

Παίζουν: Raj Bajaj, Oliver Birch, Angela de Castro, Daniel Coonan, Claire-Louise Cordwell, Arthur Darvill, Paul Dodds, Heather Dutton, Patsy Ferran, Nick Fletcher, Gillian Hanna, Joshua James, Lena Kaur, Aidan Kelly, David Langham, Johathan Livingstone, Helena Lymbery, Alexandra Maher, Alastair Parker, Tim Samuels, David Sterne, Ben Thompson, Roger Wilson 

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, στις 21.00 
Τιμές εισιτηρίων: 14€ (κανονικό) και 7€ (φοιτητικά) 

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 2107282333