Πρεμιέρα έκανε την Τετάρτη, η καλοστημένη κωμωδία του Αμερικανού Νηλ Σάϊμον «Παίζουν το τραγούδι μας» στο θέατρο Άνεσις, στη σκηνή «Ανδρεάς Βουτσινάς», σε σκηνοθεσία Μάνου Βακούση και μετάφραση - διασκευή, Μιμής Ντενίση, με τους Αγγελική Δαλιάνη, και Μάνο Παπαγιάννη να κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ένας διάσημος και πλούσιος συνθέτης και μία άσημη και φτωχή στιχουργός συναντιούνται, ερωτεύονται, συγκρούονται και βγάζουν ο ένας από τον άλλο, ό,τι όμορφο και ό,τι άσχημο υπάρχει μέσα του. Ο ένας ανατρέπει τον άλλον, «πολεμούν», διαφωνούν, παίζουν, γνωρίζονται, χωρίζουν. Ένας από τους στίχους τους: «Θέλεις να παίξουμε; Θέλεις να ξορκίσουμε ό,τι μας φοβίζει; Έλα να πάμε, η ζωή μας αρχίζει, η παράστασή μας ξεκινά».

Το έργο έχει βραβευτεί με το «Παγκόσμιο Βραβείο Θεάτρου», ενώ ήταν υποψήφιο για πολλά Βραβεία Tony.

H παγκόσμια πρεμιέρα του δόθηκε τον Δεκέμβριο του 1978 στο θέατρο Ahmanson του Λος Άντζελες. Στην Ελλάδα έχει παρουσιαστεί δύο φορές: το 1981 στο θέατρο «Καλουτά» με τους Μαίρη Χρονοπούλου και Ανδρέα Ντούζο και 2006-2007 στο «Ιλίσια-Βολανάκης» με τους Πέγκυ Τρικαλιώτη και Νίκο Ψαρρά.

Τα σκηνικά επιμελείται η Δήμητρα Λιάκουρα, τη μουσική ο Σωκράτης Παπαϊωάννου, την κίνηση ο Χάρης Φλέουρας και τους φωτισμούς ο Γιώργος Αποστολίδης. Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως τέλη Μαΐου.