Το Blend σε συνεργασία με την Globe ανακοινώνουν με υπερηφάνεια την άφιξη του No1 dubstep καλλιτέχνη στον κόσμο.

Το παγκόσμιο μουσικόφαινόμενο που ακούει στο όνομα «Skrillex» έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και στο Gazi Music Hall για μια ηλεκτρισμένη βραδιά χωρίς προηγούμενο!

Ο πέντε φορές υποψήφιος και τρεις φορές νικητής βραβείου Grammy, ο κατά κόσμον Sonny John Mooreαποτελεί μια από τις πιο ιδιοφυείς περιπτώσεις καλλιτέχνη στην danceσκηνή . Πρόκειται για τον 26χρονο Αμερικανό superstar που έκανε την dubstep παγκόσμιο μουσικό είδος, έχοντας πειραματιστεί ταυτόχρονα όσο λίγοι με σπάνια μουσικά είδη όπως η post-harcore και η metalcore.

Συγκεκριμένα το άλμπουμ «Scary monsters and nice sprites» και το remix του για το «Cinema» του Benny Benassi  του απέφεραν το Grammy καλύτερης dance ηχογράφησης, καλύτερου dance/electronica δίσκου και καλύτερης remix ηχογράφησης αντίστοιχα. 

Το 2008, ο Moore ξεκίνησε καριέρα μουσικού παραγωγού και ξεκίνησε ζωντανές εμφανίσεις  υπό το ψευδώνυμο Skrillex. Προηγουμένως, είχε γίνει γνωστός μέσω διαδικτύου ως Twipz. Πλέον, ως ιδρυτής του δισκογραφικού label OWSLA ο Skrillex μοιράζει τη δημιουργικότητά του ανάμεσα στην dubstep και την electro house παράγοντας έναν υβριδικό, αποκλειστικά δικό του ήχο. Τα live του Skrillex αποτελούν μια μοναδική κάθε φορά εμπειρία!

Info

Τοποθεσία: Gazi Music Hall, Ιερά οδός 7 – 13, Γκάζι

Ημερομηνία: Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Τιμές εισιτηρίων: Early Bird: 20 ευρώ (εξαντλήθηκαν)
Early Bird VIP: 30 ευρώ (εξαντλήθηκαν) 
Regular tickets: 25 ευρώ
VIP tickets: 40 ευρώ

Προπώληση: Καταστήματα Public & Ηλεκτρονικά μέσω Viva: http://www.viva.gr/tickets/music/gazi-music-hall/skrillex/

Πληροφορίες - κρατήσεις: Για κρατήσεις τραπεζιών: τηλ.: 6938527901, 2112215122, 6981931626 - [email protected], [email protected]