current views are: 1

26 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση15:04

«Ποιος τη ζωή μου» ξανά στο Badminton

Η παράσταση σταθμός «Ποιος τη ζωή μου» επαναλαμβάνεται μόνο για λίγες παραστάσεις.

Δημοσίευση 15:04’
αρθρο-newpost

Η παράσταση σταθμός «Ποιος τη ζωή μου» επαναλαμβάνεται μόνο για λίγες παραστάσεις.

Η παράσταση σταθμός «Ποιος τη ζωή μου» που συγκλόνισε πάνω από 100.000 θεατές σε όλη την Ελλάδα επαναλαμβάνεται μόνο για λίγες παραστάσεις, από 28 Ιανουαρίου μέχρι 8 Φεβρουαρίου.

Είναι ένα μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στον μεγαλύτερο εν ζωή μύθο της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας, τον Μίκη Θεοδωράκη.

Η θρυλική ζωή του μεγάλου μας συνθέτη, έγινε έμπνευση για μια εξαιρετική καλλιτεχνική εμπειρία, ένα θεατρικό γεγονός γεμάτο συγκίνηση και μνήμες που αγκάλιασε ο ίδιος, σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας της παράστασης. 

Η Ελλάδα «ταξιδεύει» από το 1922 μέχρι τις μέρες μας, μέσα από τη ζωή, τις μουσικές και τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Από τη γενέτειρά του Χίο, μέχρι την απογείωση στην παγκόσμια αναγνώριση και καταξίωση, ο Μίκης Θεοδωράκης έζησε μια ζωή μυθική και περιπετειώδη

Στον ρόλο του Μίκη Θεοδωράκη ο Άρης Λεμπεσόπουλος. Τη μητέρα του υποδύεται η Πέμη Ζούνη, τον πατέρα του ο Νίκος Αρβανίτης, τον αδελφό του Γιάννη ο Χρήστος Πλαΐνης και τη σύζυγο του Μυρτώ η Μαριάννα Πολυχρονίδη. Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύουν ο Κώστας Μακεδόνας, η Γιώτα Νέγκα , ο Κώστας Θωμαΐδης, η Άννα Λινάρδου, ο Γιάννης Μαθές.


σχετικα αρθρα