Η Άννα Βαγενά ποζάρει ως «Μία σύγχρονη Μήδεια» για την νέα ιστορία της σειράς ιστοριών της Τζένης Κοσμίδου με τίτλο «Ματωμένα Ίχνη».

Πρόκειται για αυτοτελείς ιστορίες βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα που διαδραματίστηκαν στο παρελθόν στην Ελλάδα και το εξωτερικό με παραποιημένα στοιχεία για ευνόητους λόγους.

Οι ιστορίες φιλοξενούνται στο www.mytheatro.gr και έπειτα από ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα δοθεί μια έκθεση που θα περιλαμβάνει τις φωτογραφίες των ηθοποιών καθώς και σχετικά γλυπτά της συγγραφέως. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η ιστορία «Μία σύγχρονη Μήδεια» ξεδιπλώνει τις πιο μύχιες πτυχές της ζωής μιας γυναίκας της επαρχίας που από τα πρώτα της χρόνια γνώρισε τη βία, τη σκληρότητα και την εκμετάλλευση. Τα χρόνια που πέρασαν δυστυχώς αντί να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής της, όπως πάντα ήλπιζε, την έφεραν αντιμέτωπη με ακόμα πιο δύσκολες και απάνθρωπες καταστάσεις μεταμορφώνοντάς την από μία καλόβουλη, ευκολόπιστη, ονειροπόλα γυναίκα, σε ένα ψυχρό δήμιο που στο όνομα της αγάπης δε διστάζει να στερήσει την ζωή της εγγονής και της κόρης της, πριν αφαιρέσει τελικά την δική της.

Συντελεστές της ιστορίας: «Μία σύγχρονη Μήδεια»

Κείμενο: Τζένη Κοσμίδου

Ηθοποιοί: Άννα Βαγενά (αποσπάσματα από την παράσταση της «Ο Γάμος» )

Φιλολογική επιμέλεια: Μαρία Ζαφείρη

Φωτογράφηση: Ivalina Dakova

Art Design Ματωμένα Ίχνη: Διονύσης Βεργίνης

Συντελεστές του trailer «Ματωμένα Ίχνη»

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Τζένη Κοσμίδου

Αφήγηση: Χάρης Ρώμας, Βαγγέλης Δουκουτσέλης

Φιλική Συμμετοχή: Σίσσυ Ματζηρίδου – Άγγελος Παύλου

Πρωτότυπη Μουσική: Tenorman

Τίτλος Τραγουδιού: Psychotic Soundtrak