Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο παρουσιάζει σε δύο μοναδικές συναυλίες Παρασκευή 20 και 27 Φεβρουαρίου ένα αφιέρωμα στο έργο του κορυφαίου τραγουδοποιού, Άκη Πάνου. 

Αυτοδίδακτος μουσικός ο Άκης Πάνου με έφεση αρχικά στη  στιχουργική ολοκληρώνει από τα πρώτα του τραγούδια «προσωπικότητα» ξεχωριστή στο δισκογραφικό γίγνεσθαι . Ακολουθεί την «ολιστική» τέχνη της τραγουδοποιίας γράφοντας τον στίχο και τη μουσική στα τραγούδια του και μερικές φορές κατασκευάζοντας και τα όργανα που τα παίζει. Η αιχμηρή του πένα, η ενδοσκοπική και αναλυτική ματιά του τον κάνουν μοναδικό και του δίνουν θέση μαζί με τους κορυφαίους του ελληνικού τραγουδιού. Τα τραγούδια του έχουν το πάθος και την φλόγα του έρωτα, της κοινωνικής αδικίας και του ονείρου. Τα τραγούδησαν σε πρώτες αλλά και πολλαπλές εκτελέσεις οι καλύτεροι τραγουδιστές της Ελλάδας.

Υπηρέτησε τη δημιουργία και την αναβίωση του καλού λαϊκού τραγουδιού.

Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι παλιοί του συνεργάτες τραγουδιστές Λάμπρος Καρελάς, Θοδωρής Παπαδόπουλος και η Λίζα Ανδρέου.

Στο αφιέρωμα θα συμπράξουν ως έκτακτοι προσκεκλημένοι, στις 20 Φεβρουαρίου ο Μανώλης Μητσιάς ερμηνεύοντας τραγούδια από τον δίσκο «ΠΑΡΩΝ» και στις 27 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Μαργαρίτης ερμηνεύοντας τραγούδια από τον δίσκο «Τελευταίος πυρετός».

Επιμέλεια αφιερώματος: Άγγελος Σφακιανάκης

Επιμέλεια ορχήστρας: Παναγιώτης Στεργίου

Παίζουν οι μουσικοί:

Παναγιώτης Στεργίου - Τρίχορδο μπουζούκι

Χρήστος Μπέκας - Τρίχορδο μπουζούκι

Γιάννης Καραμανιόλας - Κοντραμπάσο

Νίκος Καινούριος - Κιθάρα

Τάσος Κάντας - Ακορντεόν

Άγγελος Σφακιανάκης – κρουστά

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, www.gialino.gr

Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, Τηλ. 210 9315600

Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές:

10€ με μπύρα/ κρασί στο bar

12€ ποτό στο bar

15€ ποτό στο τραπέζι

40€ φιάλη κρασί ανά 2 άτομα

80€ φιάλη whiskey/vodka ανά 4 άτομα