Την κυκλοφορία για πρώτη φορά στην εκδοτική διαδρομή τους, ποιητικής συλλογής σε έντυπη και ψηφιακή μορφή ταυτόχρονα, ανακοίνωσαν οι Εκδόσεις Ίκαρος, ο ιστορικός οίκος της ποίησης. Πρόκειται για τη νέα ποιητική συλλογή του Γιώργου Κ.Ψάλτη "Μη σκάψετε παρακαλώ εδώ είναι θαμμένος ένας σκύλος" και αποτελεί την δεύτερη ποιητική συλλογή του συγγραφέα.

Η πρώτη του συλλογή, με τον τίτλο "Επιστροφή στην ενιαία χώρα", Ίκαρος 2008, περιλήφθηκε στην βραχεία λίστα για το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα 2009, του περιοδικού Διαβάζω. Ποιήματα τού συγγραφέα έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό "Η Λέξη".

Το ebook είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα www.ikarosbooks.gr. Από τις εκδόσεις Ίκαρος έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα συνολικά 13 ebooks, ενώ επίσης σε μια προσπάθεια να γίνουν διαθέσιμα ψηφιακά βιβλία μέσω πολλαπλών καναλιών, έχει ξεκινήσει συνεργασία με την εταιρία Apple και πιο συγκεκριμένα, με την πλατφόρμα iBookstore για ανάγνωση στις συσκευές iPhone, iPad και iPod Touch. Η υπηρεσία αγοράς βιβλίων είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή σε κατοίκους των παρακάτω χωρών: ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία, Καναδά, Γερμανία και Γαλλία.

Ο Ίκαρος, ο οποίος ιδρύθηκε το 1943, είναι ο αποκλειστικός εκδότης του έργου των δύο Ελλήνων ποιητών που βραβεύθηκαν με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, του Γιώργου Σεφέρη και του Οδυσσέα Ελύτη, αλλά και άλλων, όπως ο Άγγελος Σικελιανός, ο Νίκος Εγγονόπουλος, ο Νίκος Καρούζος και η Κική Δημουλά.