Κυριακή 1 Μαρτίου και Κυριακή 8 Μαρτίου στις 2:00 μ.μ.

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ

«Είμαστε η ιστορία μας. Αυτό είμαστε. Όλα όσα επιθυμούσαμε και που ακόμα επιθυμούμε, όσα έχουμε ζήσει, αυτό που καταφέραμε τελικά να γίνουμε, ό,τι ονειρευτήκαμε, ό,τι μας σημάδεψε... Η ιστορία μας είναι τα γεγονότα, τα συναισθήματα, οι άνθρωποι που υπάρχουν μέσα σε αυτήν και τη διαμορφώνουν. Άνθρωποι δικοί μας, άνθρωποι ξένοι... εμείς οι ίδιοι»

Το ΤΗΕΑΤRΟ VICTORIA για την ερχόμενη σεζόν προγραμματίζει και σας παρουσιάζει... εσάς τους ίδιους. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο, το οποίο θα είναι βασισμένο σε αληθινές ιστορίες, τις δικές σας ιστορίες, της δικής σας ζωής.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Αυτός είναι ο τίτλος του πρωτότυπου project που ετοιμάζει το THEATROVICTORIA για την ερχόμενη σεζόν, σε σύλληψη του εικαστικού Γιώργου Λυντζέρη και σκηνοθεσία του Δημήτρη Κομνηνού.

Κάθε Κυριακή, η Ελλάδα συνηθίζει να συγκεντρώνεται και να συνομιλεί γύρω από το καθιερωμένο οικογενειακό και όχι μόνο, μεσημεριανό τραπέζι. Μια αγαπημένη παράδοση που διακρίνει την ελληνική κουλτούρα και διατηρείται ζωντανή μέσα στα χρόνια, το κυριακάτικο τραπέζι φέρνει για κάποιες ώρες, λίγο πιο κοντά τις απανταχού «οικογένειες», ανεξάρτητα από τον βαθμό συγγένειας των συνδαιτυμόνων. Μια γοητευτική ιεροτελεστία, το τραπέζι της Κυριακής αποτελεί τη μοναδική ίσως στιγμή μέσα στην εβδομάδα, όπου συναντιόμαστε ειλικρινά με τους ανθρώπους μας και συζητάμε τους διάφορους προβληματισμούς μας.

Με βάση την αξία του κυριακάτικου τραπεζιού, το THEATROVICTORIA αναζητά τη δική σας προσωπική εμπειρία. Κάντε τη δική σας αναδρομή στις αναμνήσεις μιας τέτοιας εικόνας, αναδείξτε τα γεγονότα που σας στιγμάτισαν κατά τη διάρκεια μιας αντίστοιχης «μάζωξης», όποια και αν είναι αυτά, χαρούμενα ή λυπητερά, αστεία ή σοβαρά, σημαντικά ή ασήμαντα και ελάτε να μας τα αφηγηθείτε. Θα πραγματοποιηθούν δύο ανοιχτές συζητήσεις: η πρώτη την Κυριακή 1 Μαρτίου και η δεύτερη την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 2:00 το μεσημέρι.

Το THEATRO VICTORIA θα βάλει το τραπέζι, εσείς την ιστορία σας...

Από τα γεγονότα που θα μας αφηγηθείτε, θα επιλεχθούν τα 10 καλύτερα, προκειμένου να δραματοποιηθούν και να «δεθούν» σε μια σπονδυλωτή παράσταση, που θα παρουσιαστεί την ερχόμενη σεζόν  στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Κομνηνού.

ΙΝFO

Ανοιχτή πρόσκληση για «Κυριακάτικο Τραπέζι» – αφηγήσεις

Κυριακή 1 Μαρτίου – 2:00 μ.μ.

Κυριακή 8 Μαρτίου – 2:00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 – 8233125 & 6972964339.

THEATRO VICTORIA

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 5 (3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 119)

200 μέτρα από τον ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ