Η Adele, μια από τις λίγες τραγουδίστριες που κάνουν καριέρα με τη φωνή τους και μόνο, στέφεται επισήμως βασίλισσα του βρετανικού chart με 11 εβδομάδες συνεχόμενης παραμονής στο Νο1 με το  άλμπουμ της ''21'' (twenty one). Το δεύτερο άλμπουμ της νεαρής Βρετανής – φαινόμενο έχει γίνει ήδη επτά φορές πλατινένιο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του τον περασμένο Ιανουάριο και έμεινε το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχει μείνει γυναίκα  καλλιτέχνης στην πρώτη θέση του βρετανικού chart.

Το συγκρότημα Foo Fighters κατάφερε να την εκθρονίσει ρίχνοντάς την στη δεύτερη θέση. Όχι όμως για πολύ αφού η Adele επέστρεψε και τις 2 τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται ξανά στην κορυφή. Εάν δεν είχε συμβεί αυτό η Adele θα ήταν η πρώτη καλλιτέχνις στην ιστορία που θα κατέρριπτε το ρεκόρ των Bob Marley και Wailers με τη συλλογή Legend το οποίο έμεινε 12 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή στη Βρετανία.

Αdele ID

Πέρα από τη φωνή της (ήδη βραβευμένης) Adele, που σε φυλακίζει από την πρώτη ανάσα της, τα νέα τραγούδια της παραπέμπουν, σύμφωνα με την ίδια, σε ένα "σκοτεινό μείγμα από μπλουζ, γκόσπελ και ντίσκο".
Εάν δεν είχες κολλήσει με το Chasing Pavements από το ντεμπούτο της άλμπουμ 19 ίσως τώρα στο 21 να την προσέξεις περισσότερο

Καλή ακρόαση!